folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osym Başvuruları Hakkında?

Osym Başvuruları Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hell_fever09
    hell_fever09's avatar
    Erkek
    ya arkdaşlar şimdi parayı yatırıp sisteme giriş yaptımda geçen seneden kalma resim hala orda değiştiremiyozmu o resmi acaba yoksa geçen seneki resimmmi kalıyo bi bilginiz varmı?

oh la la
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    değişir değişir herhangi bir okula gidip randevu falan aldın mı, orada tekrar fotoğraf çekicekler, gerçi fotoğraf demeye bi şahit lazım ya neyse....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    o fotoğraf tekrar başvurduğunda kalkacak ama her çekilen fotoğraf devlet arşivinde saklanıyordur :) devlet bu işini şansa bırakmaz...

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Yeni fotoğraf çekiyolarda eskisi nolur bilemem. Benide çektiler hoca diyo yandan çarklı gibi çıktın diye :D Bazıları iyi çıkıyoda kötüde çıkabilir yani :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Benim 4 senedir aynı fotoğraf duruyor, 2 üniversite öğrenci kimlik kartımda da o fotoğraf vardı, ÖSS'ye yeni girenler o fotoğrafın öğrenci kimlik kartların da kullanılacağını bilmiyor, bi üniversiteye kayıt olup öğrenci kimliklerini ellerine aldıkları vakit kısa süreli şok yaşıyorlar =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    ben onu öğrendim özellikle o gün sivil olarak çektirdim fotoğrafı, kazanırız falan sonra g.t olmayak :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 6