Osym Başvuruları Hakkında?
-
ya arkdaşlar şimdi parayı yatırıp sisteme giriş yaptımda geçen seneden kalma resim hala orda değiştiremiyozmu o resmi acaba yoksa geçen seneki resimmmi kalıyo bi bilginiz varmı?
-
değişir değişir herhangi bir okula gidip randevu falan aldın mı, orada tekrar fotoğraf çekicekler, gerçi fotoğraf demeye bi şahit lazım ya neyse....
-
o fotoğraf tekrar başvurduğunda kalkacak ama her çekilen fotoğraf devlet arşivinde saklanıyordur :) devlet bu işini şansa bırakmaz...
-
Yeni fotoğraf çekiyolarda eskisi nolur bilemem. Benide çektiler hoca diyo yandan çarklı gibi çıktın diye :D Bazıları iyi çıkıyoda kötüde çıkabilir yani :)
-
Benim 4 senedir aynı fotoğraf duruyor, 2 üniversite öğrenci kimlik kartımda da o fotoğraf vardı, ÖSS'ye yeni girenler o fotoğrafın öğrenci kimlik kartların da kullanılacağını bilmiyor, bi üniversiteye kayıt olup öğrenci kimliklerini ellerine aldıkları vakit kısa süreli şok yaşıyorlar =)
-
ben onu öğrendim özellikle o gün sivil olarak çektirdim fotoğrafı, kazanırız falan sonra g.t olmayak :D
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 6