Ösym İban Bilen ? Acil
-
şu aptal ösym sitesinde adam akıllı birşeye erişemiyorum.İban numaraları falan nerede yada hespa numaraları ?
-
Bankaya ösym harcı dedin mi biliyorlar diye biliyorum
-
abi yapacakları siteyi sikim ya, internet üzerinden yatırmaya kalktım, 2011 öss, 2011 ösym, 2011 lys falan alayını sorgulatıyorum yok.
bu heriflerde zike sürülcek akıl yok.
-
tc non ile lys hangilerine gireceksen ona yatıracaksın hacı iban ile olmaz
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nasıl hangilerime girecceksem abi ? lys ye giricem işte sayısalım ? annem istanbuldan yatıracak.Burda kıbrıs olduğu için problem çıkabilir.
-
zumsuk bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------nasıl hangilerime girecceksem abi ? lys ye giricem işte sayısalım ? annem istanbuldan yatıracak.Burda kıbrıs olduğu için problem çıkabilir.
-----------------------------lys de toplam 4 sınavvar gerçi bide dilcilerin sınavı 5 herbiri 20 lira sayısalsan fenle matamatiğe gircen yani bankaya tc no ile gidip matematik ve fen sınavlarına 20şer lira toplam 40 lira yatırıcan
-
tamamdır arkadaşlar hallettim sağolun.
-
zumsuk bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
bak şimdi, toplam 5 adet lys var, sen alanın gereği kaç tanesine gireceksin o kadar*20TL'i bankadan yatırıyorsun T.C kimlik numaranı girerek, bankaların internet şubelerinde 2011 Lisans yerleştirme olarak geçiyor, ödemeyi yaptıktan 1 dakika sonra bile ais.osym.gov.tr adresine giriş yaparak, sana verilen aday şifre ve T.C'ni giriyorsun, comboboxtan lys 2011'i seçiyorsun, açılan sayfadan bireysel başvuruyu tıklayacaksan, açılan sayfadan girmek istediğin lys'leri işaretliceksin, sınava girilecek ili seçip başvuruyu tamamlayacaksın. zaten yatırdığın para miktarı bile görünüyor o sayfada. yine aynı şekilde her lys'nin yanında türü yazıyor. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tamamdır arkadaşlar hallettim sağolun.
ben yazarken yazmışsın bunu :D hadi hayırlı olsun.