ÖSYM Kayıt [ Yardım ]
-
Arkadaşlar geçen sene YGS sınavına başvurmuştum sınava girdim istedğim yer olmadı tekrar deniyorum bu sene parayı vs yatırdım.
İnternetten şifrem ile başvuru yaptım ancak başvuru yaparken sitede şu yazıyordu Herhangir bir öğretim kurulumunda son sınıftayım
yazıyordu mezun oldugum ıcın onu şöyle değiştirdim herhangir bir öğretim kurumunu bitirdikten sonra yükseköğretim programına
yerleştirilmedim'i seçtim doğrumudur ?
-
ne0n12 bunu yazdı
Ö
Tabiki
-
noname bunu yazdıne0n12 bunu yazdı
Ö
Tabiki
Aceleye geldi hemen yorum yapmasan ?
-
ne0n12 bunu yazdı
Arkadaşlar geçen sene YGS sınavına başvurmuştum sınava girdim istedğim yer olmadı tekrar deniyorum bu sene parayı vs yatırdım.
İnternetten şifrem ile başvuru yaptım ancak başvuru yaparken sitede şu yazıyordu Herhangir bir öğretim kurulumunda son sınıftayım
yazıyordu mezun oldugum ıcın onu şöyle değiştirdim herhangir bir öğretim kurumunu bitirdikten sonra yükseköğretim programına
Umarim dogrudur, ben de seninle ayni durumdayim ve o secenegi isaretledim. E durumumuzu anlatan da o zaten
Edit // liseden diplomani aldiysan tabi
noname tarafından 12/Oca/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıne0n12 bunu yazdı
Umarim dogrudur, ben de seninle ayni durumdayim ve o secenegi isaretledim. E durumumuzu anlatan da o zaten
Edit // liseden diplomani aldiysan tabi
Arkadaşdan onayı aldım doğru yapmışım yanlız şöyle bir ek seçenek var bilgilendirme olsun tercih yaptıysanız benim gibi işaretlediğimi işaretretlemeyin ...
-
beyler bu sene dil'den girecek olan varsa nası bir sistem uygulayacaklar bu sene konuya hakim olan var mı?
-
Doğru yapmışsın hacı o şekilde olacak