folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSYM Kayıt [ Yardım ]

ÖSYM Kayıt [ Yardım ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen sene YGS sınavına başvurmuştum sınava girdim istedğim yer olmadı tekrar deniyorum bu sene parayı vs yatırdım.

İnternetten şifrem ile başvuru yaptım ancak başvuru yaparken sitede şu yazıyordu Herhangir bir öğretim kurulumunda son sınıftayım

yazıyordu mezun oldugum ıcın onu şöyle değiştirdim herhangir bir öğretim kurumunu bitirdikten sonra yükseköğretim programına

yerleştirilmedim'i seçtim doğrumudur ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı

Ö

Tabiki

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    ne0n12 bunu yazdı

Ö

Tabiki

Aceleye geldi hemen yorum yapmasan ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı

Arkadaşlar geçen sene YGS sınavına başvurmuştum sınava girdim istedğim yer olmadı tekrar deniyorum bu sene parayı vs yatırdım.

İnternetten şifrem ile başvuru yaptım ancak başvuru yaparken sitede şu yazıyordu Herhangir bir öğretim kurulumunda son sınıftayım

yazıyordu mezun oldugum ıcın onu şöyle değiştirdim herhangir bir öğretim kurumunu bitirdikten sonra yükseköğretim programına

Umarim dogrudur, ben de seninle ayni durumdayim ve o secenegi isaretledim. E durumumuzu anlatan da o zaten

Edit // liseden diplomani aldiysan tabi

noname tarafından 12/Oca/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    ne0n12 bunu yazdı

Umarim dogrudur, ben de seninle ayni durumdayim ve o secenegi isaretledim. E durumumuzu anlatan da o zaten

Edit // liseden diplomani aldiysan tabi

Arkadaşdan onayı aldım doğru yapmışım yanlız şöyle bir ek seçenek var bilgilendirme olsun tercih yaptıysanız benim gibi işaretlediğimi işaretretlemeyin ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

beyler bu sene dil'den girecek olan varsa nası bir sistem uygulayacaklar bu sene konuya hakim olan var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Doğru yapmışsın hacı o şekilde olacak

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 7