Ösym Kpss Yi De Başarıyla Tamamlamış
-
2010–KPSS Lisans : Düzeltme
(11.08.2010)
10-11 Temmuz 2010 tarihinde uygulanan Kamu Personel Seçme Sınavı Sınavının,
a) Genel Yetenek Testi A kitapçığında yer alan 11. soru ile aynı soruya karşılık gelen B-6., C-4., D-1. soruların doğru cevabının B olarak bildirilmesine rağmen birden fazla doğru cevabının olduğu,
b) İktisat Testi A kitapçığında yer alan 6. soru ile aynı soruya karşılık gelen B-3., C-6., D-9. soruların doğru cevabının D olarak bildirilmesine rağmen doğru cevabının seçenekler arasında bulunmadığı,
c) İstatistik Testi A kitapçığında yer alan 36. soru ile aynı soruya karşılık gelen B-4., C-34., D-28. soruların doğru cevabının B olarak bildirilmesine rağmen doğru cevabının seçenekler arasında bulunmadığı,
d) İstatistik Testi A kitapçığında yer alan 32. soru ile aynı soruya karşılık gelen B-8., C-22., D-32. soruların doğru cevabının D olarak bildirilmesine rağmen doğru cevabının C olduğu,
anlaşılmıştır.
Bu nedenle, (d) deki sorunun doğru cevabının C olarak düzeltilerek, (a), (b) ve (c) deki soruların söz konusu testlere cevap veren adaylar tarafından doğru cevaplandığı kabul edilerek değerlendirme yapılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Ben bu sene üniversite sınavına girmiştim;
1-Sınavda yanlış sorular vardı
2-Klavuz yanlış basıldı
3-Sonuçlar doğru düzgün okunamadı
Tercih sonuçları daha açıklanmadı bakalım ne olacak :)
Kpss ye girenler;
üç tane yanlış soru birde cevap anahtarında bi yanlışlıkla karşılaşmışlar
ve şu anda da sonuçları öğrenemiyorlar.
Kendi adıma ÖSYM yi bu üstün başarısından dolayı kutlamayı ve bunuda Tahribat ailesiyle paylaşmayı bir borç bilir ve
Başarılarılarının devamını dilerim...
http://www.tahribat.com/Forum-Liseli-Genc-Umut-Osym-Baskanina-Yumurtali-Protesto-117272/
-
Edit : Oruc Oruc boşver.hepsini allaha havale ediyorum