Ösym Tercih Klavuzunda Dikkatimi Çeken Bir Olay
-
Şimdi bakıyorum %50 burslu yazmış ama burslunun puanı normalden daha düşük.Tam tersi olması gerekmiyor mu ?
-
Citizen bunu yazdı
Şimdi bakıyorum %50 burslu yazmış ama burslunun puanı normalden daha düşük.Tam tersi olması gerekmiyor mu ?
Normali tam bursludur hocam yanina yazmamislardir / unutmuslardir / karistirmislardir vs :)
-
for example
-

Bunun gibi.
-
1-) Hocam bölüm sanırım 2 yılık çok bir esprisi yok yani rekabet oluşup da burslu yüksek olmamıştır.
2-) Aradaki fark 1 puan zaten :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
1-) Hocam bölüm sanırım 2 yılık çok bir esprisi yok yani rekabet oluşup da burslu yüksek olmamıştır.
2-) Aradaki fark 1 puan zaten :)
Yok yani bunun gibi daha var ama bulamadım şimdi bu denk geldi örnek olarak koydum.
-
demekki çıkmaz diye çoğu kişi bursluyu tercih etmeyip garanti oymayı yani burssuzu tercih etmiş.
Arz talep meselesi hocam, kimse tercihlerde yazmazsa 500.000 olarak bile hacettepe ing. tıpa girilebilir :D
-
Buraya para verip de okuyan var mı la
-
Iste hocam tercih hatasi denilen olay budur,herifte o kadar para var ki demek ki burslu yerine burssuzu tercih ediyor.Adamin keyfi :)
-
olay o değil hocam hani bu meslek liselerinin belli başlı bölümlerde önceliği var ya o yüzden kaynaklanıyor.
-
Hocam bunu ben de fark ettim ama bir türlü anlayamamıştım arkadaşın dediği gibi meslek liselerinden kaynaklı bir durum olabilir. :)