folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ösym Yeni Sınav Sistemi Hakkında Sizin Görüşlerinizi Alıyor?

Ösym Yeni Sınav Sistemi Hakkında Sizin Görüşlerinizi Alıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

Evet yanlış duymadınız : Ösym Yeni Sınav Sistemi Hakkında Sizin Görüşlerinizi Alıyor . peki nasıl mı oluyor.

osys@yok.gov.tr    e-mail adresine oneri,istek ve sikayetlerinizi bildirerek yeni gelecek sınav sisteminin uygulanmasında başrol oynayabilirsiniz haydi gencler mail yağmuruna :) ben şimdilik bir mesaj attım bunu editleyip veya aynısı mail olarak gonderelim osym tepkimizi gorsun..

merhabalar sayın osym yetkilileri bu mesajı sizlere bir oss magduru olarak atıyorum .. sınav sistemi ulkemize yakısmayan bir seviyede bu yuzden size teklifde bulunmak istiyorum tabii dikkate alırsanız. benim önerim ; turkce,sosyal,matematik,fen gibi ana derslerden 2 veya 3 unu secmelı olarak secıp bunlardan 3 unden 2 sini veya 2 de 2 sini ortalama turkiye geneline gore puanlar baz alınarak bir hesap olusturulursa daha adil olacağını dusunuyorum simdiden sagolun..

----------------------------------------------

Bu Arada Son Gün : 11 Ağustos

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

denyoya bağlarım lan damarıma basmayın :A

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

bağlamak lazım bize bu şansı tanıdılar ve adil bir olay oldugunda paso e-mail matik fln ne warsa devreye sokun cokertelim mail sistemini :D tepkimizi dile getirme zamanı geldi geçiyor bile seneye belki bundan sonra bu şanslar elimize geçmeyebilir ve atacagımız e-mailler işe yarabilir denemekten zarar çıkmaz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

ooo herkes sarılmıs galiba klavye ye tabe bos durmayin post ustune post acımayın osym ye..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

ooo et et icinden ne geliyorsa acık acık soyle :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

lan insanlar böyle işte. ösym hadi öss vardır boktandır bilmemne ama sizin fikirlerinizi dinlemek için bi iyilik yapıyo bunların dediin hadi yüklenin çökertelim tepkimizi gösterelim. hay allam ya. bu dünyada lüzumlu bi insan görebilcekmiyim?

hadi ordan seksi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

BeelzeBuB bunu yazdı:
    -----------------------------

lan insanlar böyle işte. ösym hadi öss vardır boktandır bilmemne ama sizin fikirlerinizi dinlemek için bi iyilik yapıyo bunların dediin hadi yüklenin çökertelim tepkimizi gösterelim. hay allam ya. bu dünyada lüzumlu bi insan görebilcekmiyim?

-----------------------------

aynaya bakmadıgın sürece görebilirsin ;)

maksat iş olsun amk. sanki binlerce maile bakıcaklar.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler yazmak isteyen varsa ortaöğretim başarı puanının tarih olması yönünde yazalım hıı ne dersiniz geçen sene sözelden ham 250 aldım ama lisede yaptığım eşşekliklerden dolayı (nedir bu eşşeklikler: sacma sapan kız peşinde koşma , sigaraya başlama sanki büyük bi halt kantır oynama , vs.vs ) bu yüzden başarı puanı 50 geldi ve ben 250 ham puanla sadece sittiriboktan bı ıkı yıllığa yerleşebildim halbuki puanım 75-80 falan olsa istediğim bölümü en kral ünivde okurdum

ananı s..m öss

adüt: ayrıca benim durumumda çok kişi olduğunuda biliyorum (lisede yaptıgı eşşeklikleri zamanı gectikten sonra anlayıp eşşek gibi çalışmaya başlayan ama son carenın fayda etmediği insanlar)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
Toplam Hit: 677 Toplam Mesaj: 8