ÖSYM"Den Büyük(!) Gaf...
-
Hemen her yıl hazırladığı sınav kitapçığındaki hatalı sorularıyla gündeme gelen ÖSYM, bu kez de sonuçların duyuruluşu esnasında büyük bir hata yaptı. Sınavda dereceye giren öğrencilerin kamuoyuna duyurulması esnasında, ÖSYM Başkanı'nın arkasında duran slaytta "2005 -ÖSS'nin Birincileri" yazıyordu.
Oysa içinde bulunduğumuz yıl herkesin bildiği üzere 2006'ydı. Ancak ÖSYM hangi senede yaşadığımızın bile ayrımında değildi. ÖSYM Başkanı bu büyük gafı "aceleye geldi" şeklinde özürü kabahatinden büyük bir mazeretle geçiştirmeye çalıştı.
Ekrandaki gafı gören vatandaşların aklına "sınavın yılını bile doğru yazamayan bir kuruluş, sonuçlarda da hata yapmış olabilir mi?" türünde sorular geldi.
http://img73.imageshack.us/img73/5127/osymgafbh5.jpg -
Başka ne beklersin ki...
-
ben hepsini harita yaptım kağıdın kapak olsun öss ye :D
diğer seferde zirvesoft olrak kodlicam :D -
çok yazık. Adamların bi moktan haberi yok bi de sınav düzenliyorlar.
-
bu adamların düzenlediği sınavdan hayırmı beklenir benim doğrularıda başkalarına yazmıştı bu aklı eksikler zaten 17 net var onuda bunlar aldı 15 tane kaldı ben ne yapım
-
azını kırdıklarım biz 299 bekleyelim bunlar bize 292 versin.
-
2005 olayı çok büyük bi olay diil gerçi noolmuş şaşırmışlar alla alla bak ama diğer konularda haklısınız...
bi de kardeşim bu neşim topic olmuş gfereksiz şeyler için topic açmayın.... -
SagoRap gerekli görmüyorsan kaybol :@
bana gerekli geldi, konu açacağım zaman sanamı sorcam??? -
sagoparap adam hiç değilse senin gibi anarşi iğrençlik bölümünü kasmıyor haber niteliği taşıyan bişeyler veriyor. bence de kaybol.
Toplam Hit: 958 Toplam Mesaj: 9