Ösys 2. Tercihler Nezaman
-
evet başlıkta sordugum gbi 2. yerleştirmelerin tarihi bellimi birde 2. tercihte aöf yazılıyor mu ?
bilen cevaplarsa iyi olur kaçırmayalım. şimdiden teşekkürler :)
-
tarihi belli degil.
aöf yazılıyor mu bilmiyorum ama hic duymadım.
muhtemel tarih de eylül'ün son haftası ya da ekim'in ilk haftası olur.
-
Andrei bunu yazdı
tarihi belli degil.
aöf yazılıyor mu bilmiyorum ama hic duymadım.
muhtemel tarih de eylül'ün son haftası ya da ekim'in ilk haftası olur.
http://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/akademik_takvim/ao_takvim_2013.aspx
şurda çoklu kayıt döneminde ek yerleştirmelerin görünce sorim dedim .
birde bu aöfe kayıt nasıl oluyor ?
FCN tarafından 10/Eyl/12 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Eylül'ün sonuna doğru yapılıyormuş tercihler.Ekim 15-20 gibi de açıklanıyormuş bi yerde okumuştum.
-
Bütün kayıtlar biter, sonra boş kontenjanların felan belirlenmesi vs.. en az eylül sonunu bulur.
-
bizim okulu yazıyon demi?
-
ekim başında anca başlar dostum ekim sonunda da yerleştirirler
-
hocam şöyle eğer yerleşmişsen yazamıyorsun açıköğretim hariç. ama galiba onunda kontenjansızlarını yazabiliyon tam bilmiyorum ben yerleştim kayıt yaptırmadım sigortam falan devam etsin babamdan diye :D açığa gidecem bende bekliyorum yapabiliyon ek tercihte açık terrcihi
-
müridler birşey sormak istiyorum. Şimdi ben ek yerleştirmeyi bekliyorum. beklediğim okullada iletişime geçtiğimde yerleştirmenin3-7 eylül arasında olacağını ve 12 eylüldede ösym ye kontenjan sayısını bildireceklerini söylediler.
Bu ek yerleştirmeyle yerleşecek adamlar bir ay sonra mı başlıyor okula yani normallerden sonra mı başlıyolar okula :S
-
TeRRoR bunu yazdı
bizim okulu yazıyon demi?
en sonunda yazdırcaksın. :D aöf kayıt işlemlerini bilen varmı o konuda bilgilendirirseniz iyi olur.
-
Yazılıyor ben geçmiş zamanlarda ziraat müh. kazandım gidemedim aynı sene ek tercihtede aöf yazdım kazandım onada gitmedim :D