folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otel Hakkında Bilgi

Otel Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qckmrdrr
    qckmrdrr's avatar
    Erkek

merhaba müritler bu c.tesi günü akşam nevşehir taraflarına gitmeyi düşünüüyorum arkadaşımla.1 gece orda kalacaz fakat otel için daha rezervasyon yaptırmadım ürgüp göreme taraflarında fln olacak.size sorum otel illede evlilik cüzdanı istermi oraya gidince şap diye kalmayayım yani iki üniversiteli gibi gidip kalamazmıyız bu konuda bilgisi olanlar acil yazarlarsa memnun olurum.aklımdan şöyle bişey geçti ne kadar mantıklı bilmiyorum iki oda tutalım diyorum ben sonra benim odada kalırız diyorum.değerli müritler yorumlarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

cüzdan muhabbetii yaparlarsa iki oda tutarsın mecburan yapıcak bişey yokta, tek kişilik 2 ayrı tutmak tabiki 2 kişilik odadan daha pahalıya gelecektir.. insan sevgilisiyle gidip gezemicek mi arkadaş ne cüzdanmış inatla devam ediyolar.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Forum şu aralar öyle bir halde ki kız arkadaşın dimi kardeş :)))

geç saatlerde gitmeye çalış sadece recep abi orda olur. baktın recep de cart curt ediyo açıktan onu da görürsün işlem tamam 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Yok hocam nevşehir free dir.. 18 yaşını geçmeniz yeterli, oraların geneli turistik o yüzden pek aramıyolar. Yani  Evlilik cüzdanı istemezler..

Birde şunu belirteyim Evlilik cüzdanı yasalarda belirtilmiş zorunlu bir durum değil. Bu sadece otel sahibinin insiyatifine kalmış bir durum.

ve ben şuana kadar birçok şehirde 100 lerce otelde kalmışımdır. Belki 1 bilemedin 2sinde soran olmuştur. Tamamen sahibinden kaynaklı muhafazakarlıkla ilgili bir durum..Ki adam otelinde fuhuş/zina yapılsın istemiyor. pislik tarzındaki insanlar, satıcılar pezevenkler vs de nemalanmaya çalışabiliyor. veya adam bu tarz şeylere hoş bakmayabiliyor,  Bunada saygı duymak gerek.  Kimi çoçuklu Ailelerde bu tarz otelleri özellikle tercih edebiliyor.

cracker tarafından 25/Nis/13 09:29 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

3 yıldız ve üzeri yerlerde evlilik cüzdanı soramazlar kanunen yasak. Eğer böyle b,r muhabbet yaparlarsa tamam bu yaptığınızın doğru olmadığını biliyorum bende sizi kültür bakanlığına şikayet edicem v.b. gibi çıkış yap o zaman cüzdan işinden vazgeçerler... Bunun dışında ben Kapadokya' da Öykü diye bir butik otelde kalmıştım on üzerinden on veririm otele...

Edit: ismi öykü evi falanda olabilir :) 

Edit 2: Sitesinide buldum. http://www.oykuevi.net/

sRcN tarafından 25/Nis/13 09:29 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

3 yıldız ve üzeri yerlerde evlilik cüzdanı soramazlar kanunen yasak. Eğer böyle b,r muhabbet yaparlarsa tamam bu yaptığınızın doğru olmadığını biliyorum bende sizi kültür bakanlığına şikayet edicem v.b. gibi çıkış yap o zaman cüzdan işinden vazgeçerler... Bunun dışında ben Kapadokya' da Öykü diye bir butik otelde kalmıştım on üzerinden on veririm otele...

Sercan bu fiyatlar normal mi? en düşük fiyatı 50 euro ve sadece kahvaltı dahil. diğer aktivite ve yemekler hariç sanırım. bana pahalı geldi.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Turistik ve yıldızlı otellerde evlilik şartı aranmaz. Ayrıca otele gitmeden önce ara fiyat al. Rezervasyon yaptır. Rezervasyon da 2 ismide ver. Girişte hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Ben otelcilik yapıyorum şuan. Turizm bizim işimiz ;)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Sercan bu fiyatlar normal mi? en düşük fiyatı 50 euro ve sadece kahvaltı dahil. diğer aktivite ve yemekler hariç sanırım. bana pahalı geldi.

ben 3 yıl önce falan kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam kahvaltı-akşam yemeği dahil iki kişi için 100 TL ödemiştim. Telefonla arayıp az pazarlık yapın o zaman fiyatta kırarlar...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 8