Otel İnfo Tv Yayın Sistemi Hakkında Bir Kaç Soru
-
Müridler bir otel için tv yayını hazırlıyoruz. Otelin her odasında ki televizyonun 1. kanalı kendimizin yayın yapabilmesi için ayırmışlar. Dvd playerıra bağlı ve biz hazırladığımız videoyu dvd ye çekip yayına veriyorduk. Neyse bunun için arkadaş bir kasa topladı yayını bu bilgisayardan vereceğiz
sorum
1. Tos fişler var kırmızı - beyaz- sarı şekilinde bunu bilgisayara ne kartı alarak yada ne şekilde bağlayabiliriz ki yayını bilgisayardan ses ve görüntü olarak verebilelim.
2. Bunun için bir proğram var mı ben mediaplayer ile videoyu oynatmayıpta atıyorum. Uzaktan videoyu yüklesem şıu saatte çalıştır diye bilsem, yeni videoyu ekleye bilsem ne bileyim böyle özelikleri olan bir yazılım biliyormusunuz ? Hazırladığımız bilgisayar sistem odasında duracak media player ile olursa eğer uzak masaüstüyle bağlanıp ekleme filan yapıcama ama proğram olursa süper olucak.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi çalışmlar.
-
up
-
VLC player kullanabilirsin ama vlc player'a istediğin saatlerde istediğin videoları oynatacak script - program yazmak gerekebilir. Daha önce bu sektörde çalıştım ama bizim sistemlerde her tv'nin arkasında thin client tarzı içinde linux yüklü ufak kutular vardı yayın ethernet kablosu ile gidiyordu.