Otel Tanıtım Scripti, Teması Aranıyor
-
otelkibris.net diye bir domain aldım, kıbrısta ki otelleri böyle ingilizce ve türkçe olarak aynı tur şirketlerinin siteleri gibi en düşük fiyatlar vs gibi listelemek istiyorum. buna önerebileceğiniz bir script yada tema(wordpress) varmı? şimdilik ücretsiz bir şey takılalım diyorum. baktık ilerliyor paralı bir şey yazdırırız.
ayrıca umarım sitesi tutar google de günde 74.000 arama kapasitesi olan bir kelime öbeği.
-
Free_Mans bunu yazdı
otelkibris.net diye bir domain aldım, kıbrısta ki otelleri böyle ingilizce ve türkçe olarak aynı tur şirketlerinin siteleri gibi en düşük fiyatlar vs gibi listelemek istiyorum. buna önerebileceğiniz bir script yada tema(wordpress) varmı? şimdilik ücretsiz bir şey takılalım diyorum. baktık ilerliyor paralı bir şey yazdırırız.
ayrıca umarım sitesi tutar google de günde 74.000 arama kapasitesi olan bir kelime öbeği.
Hocam tavsiyem özel bir script kodla veya birilerine (firmaya yada professionel bir şahısa) ücretini ödeyerek yaptır. Para sıkıntısı varsa kendine bir emlak script i bul. Güzel bir tema çak. Birazda edit yaptın mı sitenin kralı olur elinde...
Wordpress yapı olarak bu tarz sitelere uygun değil. Uyumlu hale gelir, wordpresten çok şey olur da seni çok yorar.
-
bir kaç tema buldum ancak paralı. http://apptha-demo.com/template/hotelbooking/index.php/ mesela bu, bunu bulabilirsem bunu kurmayı düşünüyorum
-
hocam bi emlak scriptine arayüz yaptır ya da yap çok verimli kullanabilirsin.