folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Otel Tanıtım Scripti, Teması Aranıyor

Otel Tanıtım Scripti, Teması Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

otelkibris.net diye bir domain aldım, kıbrısta ki otelleri böyle ingilizce ve türkçe olarak aynı tur şirketlerinin siteleri gibi en düşük fiyatlar vs gibi listelemek istiyorum. buna önerebileceğiniz bir script yada tema(wordpress) varmı? şimdilik ücretsiz bir şey takılalım diyorum. baktık ilerliyor paralı bir şey yazdırırız.

ayrıca umarım sitesi tutar google de günde 74.000 arama kapasitesi olan bir kelime öbeği. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

otelkibris.net diye bir domain aldım, kıbrısta ki otelleri böyle ingilizce ve türkçe olarak aynı tur şirketlerinin siteleri gibi en düşük fiyatlar vs gibi listelemek istiyorum. buna önerebileceğiniz bir script yada tema(wordpress) varmı? şimdilik ücretsiz bir şey takılalım diyorum. baktık ilerliyor paralı bir şey yazdırırız.

ayrıca umarım sitesi tutar google de günde 74.000 arama kapasitesi olan bir kelime öbeği. 

Hocam tavsiyem özel bir script kodla veya birilerine (firmaya yada professionel bir şahısa) ücretini ödeyerek yaptır. Para sıkıntısı varsa kendine bir emlak script i bul. Güzel bir tema çak. Birazda edit yaptın mı sitenin kralı olur elinde...

Wordpress yapı olarak bu tarz sitelere uygun değil. Uyumlu hale gelir, wordpresten çok şey olur da seni çok yorar.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bir kaç tema buldum ancak paralı. http://apptha-demo.com/template/hotelbooking/index.php/ mesela bu, bunu bulabilirsem bunu kurmayı düşünüyorum

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam bi emlak scriptine arayüz yaptır ya da yap çok verimli kullanabilirsin.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 4