Oto Aksesuar İşi İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aranız hıc oto aksesuar işi ile ugraşan kişi varmı arkadaşlar. bilgi almak istiyorum. bu işi ögrenmek zormu yapması zormu .. bu işte güzel para oldugunu düşünüyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

benim bi arkadaş yapıyo bu işi. Kendisi iş öğrenene kadar 11 yıl kadar babasının yanında çalıştı sanayide. Hacı bu iş öyle bilgisayar internet kafe süper market işine benzemiyor. Araba sanayi yi tam anlamıyla yapabilmek için senelerce bakman görmen içinde yetişmen gerekiyo. Eğer bilgin yoksa boşuna uğraşma yani. Ha yok illada bu işi yapmak istiyorum diyosan git bi aksesuar dükkanında 4-5 yıl kadar eğitim al ondan sonra aç dükkanı. Çok para olduğu doğrudur yani =)

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ankarada mb tuning'de arkadaşım çalışıyor deli modifiyeci paranın a.q ama bilgi lazım

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

sen ne dıyon hocam yaaa resmen darpane acar kısını seversındi ama eskıden ndn dersen benzın yukselınce eskısı kadar ragbet görmuyor ama battımı hayır hala para basıyor ama kend capında bırde darpanenn kızı yok :D saka bır yana gzl iş arkadasın deıgın gıbı butun pıyasadakı arabaları bılmen lazım cunku hepsı aynı sıstem degıl yapısı gucu enerjısı durusu fln hıc bılmıyorsan gırme yatırdıgın paraya yazık ama saglam bır usta bulursan sende azda olsa bılıyorsan dusunme bıle işlek bır yerde olmasına önem göster

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    istanbulda tbt den bu işi yapan mürid yok mu ? yabancıya gitmesin ona yaptırırız.

Ses Etme Hallederiz
Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 5