Oto Faresi
-
dün gece üç tane hırsız benin arabanın kapılarını yoklar ken elfeneriyle içeriyi keşferderken güvenlik görüntüleri kamerama yakalanmış ben bu aqdumun oçocuklarına ne yapmam lazım
-
bulabılıcekmısn pekı elemanları bulbılceksen ne yapacagını soleyelım :D
-
Sence hocam?Ne yapman lazım?
Görüntüleri ailenle birlikte kola-mısır eşliğinde seyretmen mi daha iyi olur,görüntüleri,savcılık dilekçene ekleyerek,şikayette bulunman mı?
Konu açmak için konu açmayın..
-
bu kadar düşük bir şekilde yazılan bir konu görmemiştim...
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Sence hocam?Ne yapman lazım?
Görüntüleri ailenle birlikte kola-mısır eşliğinde seyretmen mi daha iyi olur,görüntüleri,savcılık dilekçene ekleyerek,şikayette bulunman mı?
Konu açmak için konu açmayın..
-----------------------------aslında ilk olarak bunu düşündüm ama zarar ziyan olmadığından karakoldan geri çevrilmek istemdiğim için daha orjinal bi yöntem peşindeyim
arabam da gerekli önlemleri aldım
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadar düşük bir şekilde yazılan bir konu görmemiştim...
-----------------------------elemanalar semtten değil yoksa onları anahtar deliğine sokacamda
-
Savcılıga basvur ıkı ay once benımde cd calara kalk gıdelım dedıler hemde karakolun 50 mt ılerısınde...
-
El feneleri-keşif falan olursa,senden önce de birilerinin canını yakmışlardır,görüntüleri incelettir,başkasına faydan dokunur..Senin olayında suç tamamlanmamış olsa dahi,suça teşebbüs diye bir kavram var.
Suça teşebbüs
MADDE 35. - (1) Kişi, işlemeyi kastettiği bir suçu elverişli hareketlerle doğrudan doğruya icraya başlayıp da elinde olmayan nedenlerle tamamlayamaz ise teşebbüsten dolayı sorumlu tutulur.
(2) Suça teşebbüs hâlinde fail, meydana gelen zarar veya tehlikenin ağırlığına göre, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine onüç yıldan yirmi yıla kadar, müebbet hapis cezası yerine dokuz yıldan onbeş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Diğer hâllerde verilecek cezanın dörtte birinden dörtte üçüne kadarı indirilir.------
Geçmiş olsun
-
bacardi bunu yazdı:
-----------------------------
Savcılıga basvur ıkı ay once benımde cd calara kalk gıdelım dedıler hemde karakolun 50 mt ılerısınde...
-----------------------------kardeşim seninki yine 50 metre ilerisindeymiş. Bizim arkadaşların tekel büfesi soyuldu. Polis karakolunun hemen solundaki sokakta yani nöbet tutan polis kapı önünden 5 adım sağa atsa hırsızı rahatlıkla görebilecekken. Hadi onu geçtim adamlar içmiş ya böyle birşey olamaz hırsız açtıktan sonra içmiş boş şişeleride bırakmış sigara kartonlarınu götürmüş biraz içkilerden yürütmüş falan. Polisler o sırada napıyordu çok merak ediyorum gecenin bir saatinde dükkan darabasının sesini duyamamışlar mı acaba?