Oto Mp3 Calar USB Ve MMC Kart Destekli Fikir ?
-
arkdsalar peugeot 2008 model 207im var track caliyor sinir oldum kac aydir.. sürekli araba degistirdigim icin almak istemiyordum bidahaki aldigim arabalarda zaten mp3 calar olur kesin.. ama simdilik ucuzlarindan olsun alayim diyorum asagidaki linkteki en uygunu gibi geldi bana..
elimde hemen patlarmı garantilerle felan cokmu ugrasirim yada kullanışsızmıdır diye bilgi alayim dedim sizlerden ?
kamasonic ks-mx3-usb-sd-mmc 85ksmmx3 modeliymis
burdada 89tl ye buldum
http://urun.gittigidiyor.com/KAMOSONIC-KS-MX3-OTO-USB-KART-MAGIC-KUMANDALI_W0QQidZZ28704852
-
arkadasımda vardı bu tarz cd çalarlısı ama 1 sene kadar kullandı sonra bozuldu durup duruken. sen sürekli değiştiriyormussun aracı sna gıder hacı bu teyp:) he bunda cd çalar yok bu arada bunu alıcana bir tane transmatter alsan 30 lıraya daha iyi hocam takarsn çakmaklığa takılırsın onlardada var usb girişi bosuna teyp taktırma parası vermezsn :)
-
al şöle bişi ya cakmakliğa tak kullan
-
gittigin yollar cukursuz jilet gibi bir yolsa al derim ama bende başa sarıp sarıp duruyor bence hişç bılaşma en iyisi radyo frekansı ile çalışac usb sürücüleri fena olmuyor
buda bir fikir :)
-
fm transmitter da alabilirsin
-
anladim kardeslerim ben en iyisi track sarkilarima devam edeyim fm usb lerden nefret ediyorum frekanslarla ugrasmak ve net ses alamadigimdan sanirim .. satayim mp3 calarli bi opel astra alayim ben:)