folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Oto Mp3 Calar USB Ve MMC Kart Destekli Fikir ?

Oto Mp3 Calar USB Ve MMC Kart Destekli Fikir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

arkdsalar peugeot 2008 model 207im var track caliyor sinir oldum kac aydir.. sürekli araba degistirdigim icin almak istemiyordum bidahaki aldigim arabalarda zaten mp3 calar olur kesin.. ama simdilik ucuzlarindan olsun alayim diyorum asagidaki linkteki en uygunu gibi geldi bana..

elimde hemen patlarmı garantilerle felan cokmu ugrasirim yada kullanışsızmıdır diye bilgi alayim dedim sizlerden ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/kamosonic-ks-mx3-usb-sd-mmc-mp3-player-85ksmx3/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otm85ksmx3

kamasonic ks-mx3-usb-sd-mmc 85ksmmx3 modeliymis

burdada 89tl ye buldum

http://urun.gittigidiyor.com/KAMOSONIC-KS-MX3-OTO-USB-KART-MAGIC-KUMANDALI_W0QQidZZ28704852

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

arkadasımda vardı bu tarz cd çalarlısı ama 1 sene kadar kullandı sonra bozuldu durup duruken. sen sürekli değiştiriyormussun aracı sna gıder hacı  bu teyp:) he bunda cd çalar yok bu arada bunu alıcana bir tane transmatter alsan 30 lıraya daha iyi hocam takarsn çakmaklığa takılırsın onlardada var usb girişi bosuna teyp taktırma parası vermezsn :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

gittigin yollar cukursuz jilet gibi bir yolsa al derim ama bende başa sarıp sarıp duruyor bence hişç bılaşma en iyisi radyo frekansı ile çalışac usb sürücüleri fena olmuyor

buda bir fikir :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

fm transmitter da alabilirsin

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

anladim kardeslerim ben en iyisi track sarkilarima devam edeyim fm usb lerden nefret ediyorum frekanslarla ugrasmak ve net ses alamadigimdan sanirim .. satayim mp3 calarli bi opel astra alayim ben:)

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
Toplam Hit: 1087 Toplam Mesaj: 6