Oto Pc Kapatıcı
-
Bilgisayar tam yatağın karşısında film izlerken uyumak için(tekrardan yataktan kaldırmasın bizi :D ) Windows 7 64 bitte de çalışan bir otomatik pc kapatıcı program paylaşabilir misiniz?
-
win7 64 bitte çalışırmı bilmem ama poweroff diye program vardı :) onu kullanabilirsin
-
jetaudio diye bi winamp alternatifi prg kullanıodum bi ara onda vardı gece ayar veriodm ona kapatıodu pcyi.
tabi dediğim olay xp de ama muhtemelen win7 uyumluluğu halletmişlerdir.
-
xp de ki shutdown.exe komutu ile olmuyormu
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------
win7 64 bitte çalışırmı bilmem ama poweroff diye program vardı :) onu kullanabilirsin
-----------------------------bu çalıştı :)
sağolun arkadaşlar
gezginlerden indirdim
-
sizdemi fan sesini duymadan uyuyamiyorsunuz :)
-
shutdown.exe -s -t 10 -c "güle güle yar güle güle" bunu not defterıne yapıstır farklı kapa.bat olarak kaydet ve gir :D 10 sn olarak ayarlanmıs fılmın suresıne gore kendın edıtleyebılır ben boyle yapardm
-
media_center bunu yazdı:
shutdown.exe -s -t 10 -c "güle güle yar güle güle" bunu not defterıne yapıstır farklı kapa.bat olarak kaydet ve gir :D 10 sn olarak ayarlanmıs fılmın suresıne gore kendın edıtleyebılır ben boyle yapardm
-----------------------------çok güzel la.
Aklımda bulunsun.
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl aklıma gelmedi :\
merak ettiğim buradaki 10 saniyeyi saat cinsinden belirtebilir miyiz yoksa 3600le çarpmak tek çözüm mü?