Oto Ve Halı Yıkama
-
oto ve halı yıkama işine girmek istiyorum yer sorunum yok makinalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim halı yıkam makinası olarak aşağıdaki tip bir makina düşünüyorum diğer makinalar hakkında bilgi istiyorum

-
güncel
-
Dediğin makina ile yıkıyorlar zaten. Tabi bunların otomatikleri var büyük =) yakın tanıdığım halı yıkama işi yapıyor resimdeki makinalardan var onda da
-
usta bu makineye değişik fırçalar takarak normal mermer fayans vs de yıkayabilirsin... halıya suyu yedircen o beyaz bidonuna uygun deterjanı koyacan... o fıldır fıldır yıkayacak bu kadar basit.. ama makineyi doğru açıda tutmazsan o fırçanın dönüş günü seni savurur atar :)
-
bu çok çok rahat görür işini.
-
benimde aklımda bir süredir üstelik yerimin yakınında 7/24 akan çeşme var. ordan su da alabilirim diye düşündüm. taksilere 5 özel otolara 10 tl den temizlik yaparım diye düşündm. ihtiyacım açıkçası günlük 30 araç halı falan bana kalır. 30 dan sonrası benim azı zarar gibi hesapladım ama zamana ihtiyaç var. bi de kardeş 7/24 açık olma meselesi sıkıntı. ayrıca kurbanda da iyi para kırarsın:)
-
Fiyatı : 8.373,00 TL + KDV %40 indirimli 5.023,80 TL + KDV Kdv dahil : 5.928,08 TL
ne kadar pahaliymis yalniz odediginiz bedeli geri almak icin 1185 taksi yikamaniz gerekmiyormu ? bu iyi bir yatirim mi ?
-
otomatik yıkama ve sıkma makinası alsan daha iyi olur sıkma makinası almazsan halıyı 3 günde kurutamazsın.