folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oto Ve Halı Yıkama

Oto Ve Halı Yıkama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oto ve halı yıkama işine girmek istiyorum yer sorunum yok makinalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim halı yıkam makinası olarak aşağıdaki tip bir makina düşünüyorum diğer makinalar hakkında bilgi istiyorum

misafirdir ne kafirdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güncel

misafirdir ne kafirdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Dediğin makina ile yıkıyorlar zaten. Tabi bunların otomatikleri var büyük =) yakın tanıdığım halı yıkama işi yapıyor resimdeki makinalardan var onda da

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

usta bu makineye değişik fırçalar takarak normal mermer fayans vs de yıkayabilirsin... halıya suyu yedircen o beyaz bidonuna uygun deterjanı koyacan... o fıldır fıldır yıkayacak bu kadar basit.. ama makineyi doğru açıda tutmazsan o fırçanın dönüş günü seni savurur atar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu çok çok rahat görür işini.

https://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=ergodisc+165&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

benimde aklımda bir süredir üstelik yerimin yakınında 7/24 akan çeşme var. ordan su da alabilirim diye düşündüm. taksilere 5 özel otolara 10 tl den temizlik yaparım diye düşündm. ihtiyacım açıkçası günlük 30 araç halı falan bana kalır. 30 dan sonrası benim azı zarar gibi hesapladım ama zamana ihtiyaç var. bi de kardeş 7/24 açık olma meselesi sıkıntı. ayrıca kurbanda da iyi para kırarsın:)

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Fiyatı : 8.373,00 TL + KDV %40 indirimli 5.023,80 TL + KDV Kdv dahil : 5.928,08 TL

ne kadar pahaliymis yalniz odediginiz bedeli geri almak icin 1185 taksi yikamaniz gerekmiyormu ? bu iyi bir yatirim mi ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

otomatik yıkama ve sıkma makinası alsan daha iyi olur sıkma makinası almazsan halıyı 3 günde kurutamazsın.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 8