folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otobüs Bileti İndirim Kuponu(3TL) ?

Otobüs Bileti İndirim Kuponu(3TL) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

Müridler vardı ya 3ylye kupon alıyoduk %50 indirim yapıoyrlardı yakala.coda falan şimdi arıyorum bitmiş yada ben bulamıyorum elinde olan varsa yada kampayanın oldugu bı sıte varsa yardımcı olursanız sevinirim memlekte dönecek para kalmadı =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ulusoy kampanyası o 10 ağustosta bitimşti hocam başkada yok şuan bildigim kadarıyla

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

şu an yok ehralde. bayram var ya zaten full dolu oldukları için böyle kampanyaları yapmıyolar :D gende belkivardır 1-2 sitede google dan yardır hocam işte :)

bide buna güvenip bilet alacaksan, kampanya çıktığı dakka alıp hemen kullan.. yoksa genelde olan şu, %50 indirimden sadece 4 kişi yararlanaiblir bi otobüste diye bi kurallarını bahane gösterip kullandırtmıyolar sende %20 olarak kullanıyosun o kuponu :)

sadece 1-2 kere %50 kullanabildim ben daha :D genelde %20 oluyo o kuponlarla :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

bende de oldu o gidişi yuzde 20 kullandım dönüşü 50 elli kulladım donus 3-4 gun onceden alırsın kalıyo

Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 4