Otobüs Firmaları İle Alakalı ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Acente olup otobüs bileti satan yerler bilet başınamı para kazanıyor ? Birde mesela örnek metro turzimin acentasını açmak için neler yapmak lazım tanıdıgını bilgisi olan varmı ..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

acente belgesi almak için şirketin yetkilisinden acente sözleşmesi yapıp noterden şirket yetkilisi ile acentelik sözleşmesi yapıp o yetki belgesini Tc ulaştırma bölge müdürlüğüne teslim edip alabiliyorsunuz acenteyi.. Biletlerden komisyon şu şekilde alınıyor; şirketiniz varsa fatura bastırıp yüksk komisyon ile çalışabilirsiniz yoksada daha az komisyon alabiliyorsn.. Faturalıda %20 iken faturasızda %10 civarında oluyor..Bilgiyi bu işle meşgul arkaşa sorup cevapladım.

Hayallerim ve Kendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

durum değişken dostum şöyleki; Arkadaşın verdiği yanıt bu işin olması gerekeni yöntem doğru bir şirket olmak zorundasın Ulaştırma bakanlığından F1 denilen bir belge almak zorundasın ki oldukça yüklü meblağlara malolur.Komisyon meselesine gelince şirketlere göre değişir , verdiğin yolcu sayısına göre değişir ki Metro gibi bir firma kolay kolay dışarıya acentelik vemez bunun bazı değişkenleri vardır kendisi açamıyorsa dışarıya verir ya da kazanması şüpheliyse ve bu yüzden açmadıysa sana verir. Türkiyede ki en kanlı sektördür bu arada Mafia dediğimiz şeyin kesinlikle eli ayağı bu işin üzerindedir. Bilgi üst düzey bazı firmaların bölge müdürlüğü düzeyinde yıllarca çalışmışlığım var tam olarak ne öğrenmek istersen pm ile ulaşabilirsin..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 3