Otobüs Şöfrü Uyursa [Çok İyi :)]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    hollywood'un bilmem kaç kez işlediği; "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali

- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

+ evlat sakin ol, muavin orda mı?

- hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

+ tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.

- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

+ düşsün serseri! oraya senin oturman lazım.

- tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?

+ direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek.

- tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehuhe

+ evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda?

- bismillahirrahmanirrahim.

+ hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?

- sıfır.

+ nasıl sıfır? dikkatli bak.

- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

+ otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- duruyooor

+ bi kaybol laynnn! bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca devam edersiniz.

------------------------------------

- alo...mey dey... mey dey...
    - alo.. kardeşim burası kule değil.. sende uçakta değilsin... neyse... ne var?
    - otobüs şoförü seyir halinde iken bi silah yarası aldı.. sol kolunu kullanamıyor...
    - hımmm... senin koltuğa geçmen lazım... o devam edemez..
    - nasıl geçeceğim yerine?
    - daha koltuğa nasıl oturacağını bilmiyo.. bi de kullanacak...yav.. dörtlüleri yak.. durdurun otobüsü kenara çekin şoför kalksın.. sen otur.. alla alla yaa...

yaklaşık bi saat sonra...

- aloo... olm nerdesiniz nan.. bi koltuğa oturamadın mı hala?
    - ya ben söyledim şoföre, kabul etmedi.. ben idare ederim dedi...
    - eee.. sonra...
    - sonra ben zorla almaya çalıştım... soförle aramızda biraz itiş kakış...
    - eeeeee.. şimdi oturuyosun yani..
    - yok abi... itiş kakış sırasında şoförün sağ kol ve bacağına ateş edince yoldan çıktık.. ambulans bekliyoz şimdi... ama merak etme, otobüsü durdurdum sonunda...
    - hönk..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    güzel baya bi geyik olmus ama biraz daha derlenebilirdi dogrusu

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 2