Otobüslerde Koltuktaki Tvler Hangi Formataki Filmleri Açıyor ?
-
10 saatlik bir yola çıkıyorum malum uzun yol flash'a film atıp otobüste koltuktaki Tv'de izlemek istiyorum. kısa süreli bi yolculukta yapmıştım falak format uymamıştı yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
genel olarak bu Tv'ler hangi formattaki filmleri oynatıyor ona göre hareket edicem.
Metro Class ile gideceğim.
-
avi ama her aviyi açmıyor funtoro var genelde amk şeyci 3 film attıysam 1ni açıyor
-
.avi olması lazım hocam,mümkünse boyutunu fazla büyük ayarlama,kasılma falan yaşayablirsin.Altyazılı izleyeceksen önceden gömmeni tavsiye ederim
-
Metro class taki otobüslerin çoğunda artık internet + priz mevcut laptopu al öyle git ben öyle yapıyorum herseferinde :)
-
pamukkale 10 inclik tabletlere geçmiş ama aga insan almadan önce test eder , hassasiyeti bok gibi Geriye tıklıon ileri gidiyor TV ye tıklıon radyoya gidiyor.
En iyisi yolculuklarda yanında tablet olacak , laptop şarjı 2 saat 3 saat gidiyor 1 film zor çıkarıyor bide laptop kocaman rahat olmuyor.
Ipad , veya 10 inc bir tablet ile çat çat çıkarıp izleyeceksin birde USB den şarj oluyorsa 8 saattelik bir yolda 1 sezon diziyi bitirirsin mis.
-
tolgaStain bunu yazdı
Metro class taki otobüslerin çoğunda artık internet + priz mevcut laptopu al öyle git ben öyle yapıyorum herseferinde :)
hocam konuyla alakasız ama merak ediyorum,her koltukta priz için yeterince güç sağlanabiliyormu aküden? Fazladan aküleri falan mı var bu otobüslerin
-
akustikelektrik bunu yazdıtolgaStain bunu yazdı
hocam konuyla alakasız ama merak ediyorum,her koltukta priz için yeterince güç sağlanabiliyormu aküden? Fazladan aküleri falan mı var bu otobüslerin
hocam eğer öyleyse mükemmel :) öyle yaparım ama her ihtimale karşı bide flash'a alırım filmleri.
.avi olarak convert edip kaliteyi düşürsem olur heralde
-
Buyur hocam
FUNTORO TV Video Format Özellikleri
All movies stored in MOD system FUNTORO must be stored in following format: Video format: XviD Movie (*.avi)
Resolution: 720 x 480
Bit Rate: 1.2 Mbps
Zoom: Full
Frame Rate: ≤ 29.97 FPS
Audio format: MP3
Bit Rate: 128 Kbps
Sample Rate: 48 000 Hz
Channels: Stereo
torpedo_XL tarafından 31/Tem/13 10:49 tarihinde düzenlenmiştir -
akustikelektrik bunu yazdıtolgaStain bunu yazdı
İllaki hocam onu yapacak adamlar onu düşünmüştür. Bizim memleketin otobüs firması yani ''Lüks artvin'' lerin nerdeyse hepsinde var büyük yenilenmeler yapıldı şirketde. Zaten her koltukta priz olmasından ziyade herkez kullanmıyor max otobüste 2 kişi.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Buyur hocam
FUNTORO TV Video Format Özellikleri
All movies stored in MOD system FUNTORO must be stored in following format: Video format: XviD Movie (*.avi)
Resolution: 720 x 480
Bit Rate: 1.2 Mbps
Zoom: Full
Frame Rate: ≤ 29.97 FPS
Audio format: MP3
Bit Rate: 128 Kbps
Sample Rate: 48 000 Hz
Channels: Stereo
Eyvallah hocam sağol işimi görür bu