Otomat İşi Yapan Varmı
-
hocalarm sahsen hobi 3 5 bişi almak istiyorum aranızda bu işi daha once yapmıs olanlar varmı sakız oyuncak ..... hangileri daha cok tutar
-
veya bi tanıdıgı olan bu işten az cok bişiler bilen biri bile olsa yorumları cok onemli bnm için
-
Linki incele..
-
saolasın hocam
-
otomat diinçe otomobil işleri felan annadım :X
-
otomattan bahsediyorum hocam boyle yollarda falan gorursun para koyarsın oyuncak sakız şeker falan verir
-
geberesice31 bunu yazdı:
-----------------------------
otomat diinçe otomobil işleri felan annadım :X
-----------------------------konu ile alakası yok ama imzanı görmüşken söyleyim dedim profilne girerek profil ayarlarını tekrar yapabilirsin.Yada sen yapmasını biliyorsun ama amacın farklı ise onu bilemem :|.Bana göre amacın show yapmak yanlışlıkla top olan birisi profil resmini öyle yapmaz + evli falan seçmişsin :| boş işler
-
bi ara bende heveslendım 1.5 2 milyara buldum makına ınternetten ıkıncı el ama aga izin vermedi hesapladım senelık 9 mılyar flan kaldırıyo en az.ben bıskuvı cıkolata otomatı dusunuyodum buyuklerınden oyle zaten para ustunude werıyolar bıde dusundum bı kafes yaptırayım gece kapatırım gunduz acar bırakırım oyle işte beledıyedende 3metre kare yer alırım dedım elektırgınıde ordan cekerım erzıncanda 10 yere koyacaktım unıwertıteye hastaneye merkeze ışlek caddelere oyle dusunmustum 10 tane otomatla senelık 90 mılyak sadece kar yapacaktım hevesım kursagımda kaldı.tavsıye edecegım buzdolabı seknde olmayan sadece ısıgı olan biskuvı kraker cıkolata turunden olan otomatlar seker ototmatı kucuk geldı bana galıba sende alıswerıs merkesıne koyacaksın güzel iş yanı kolay gelsın
-
evet güzel bişi aslında oyle birsey belediyeyele anlascaksın.
Toplam Hit: 2606 Toplam Mesaj: 9