Otomatik Açılan Reklamlar
-
Hocalar video izlerken otomatik olarak açılan reklamlardan nasıl kurtulabilirm
Chrome AdBlock eklentisini kurdum ama pek işe yaramadı
misal şuradan izlerken hep çıkıyor http://www.sporxtv.com/futbol/sampiyonlarligi/mesut-madrid-icin-gorev-basindaSXTVQ33648SXQ
konu doğru yerdedir umarım teşekkürler...
-
öncelikle bu tarz sitelerden böyle popuplar açılmasını istemiyorsan,reklamları görmek istemiyorsan
adblock ve noscript ikilisi işini görücektir.
ek olarak adware yemiş olabilirsin. bi antimalware programıyla taratırsan bilgisayarını iyi olur .
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle bu tarz sitelerden böyle popuplar açılmasını istemiyorsan,reklamları görmek istemiyorsan
ek olarak adware yemiş olabilirsin. bi antimalware programıyla taratırsan bilgisayarını iyi olur .
-----------------------------
hocam noscripti kurdum şimdi de videolar açılmıyor :/ öyle boş bi ekran -
allah belsasını versin nefret ediyorum lan :S bi siteye giriyorum bazen boşa tıklıyım diom çat çat açıp duruo millet para kazanıcaz die amk :S adamda haklı napsın:|
-
bizde açılan bişi yok
fcn yi dinle
-
firefox + adblock = Engellenecek Ögeleri Göster menüsü ile
site ile alakalı olmayan script'leri, frame'leri, resimleri tek tek ayıklayacaksın.
sonra good game.
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle bu tarz sitelerden böyle popuplar açılmasını istemiyorsan,reklamları görmek istemiyorsan
hocam noscripti kurdum şimdi de videolar açılmıyor :/ öyle boş bi ekran
-----------------------------Hocam noscriptte tüm sitelere izin ver de sonra aralarında reklam olanları engelle sadece.
Hatta üstüne flashblock eklentisini yüklersen flash içerik de senin iznin olmadan açılmaz.
Ben bu 3 eklentiyle uzun zamandır tek bir reklam penceresi bile görmeden takılıyorum internette
-
ilk mesajda gösterdiğim linkte noscript kurunca videolar açılmıyor hocalar başka bi çözüm önerisi olan var mı?
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------ilk mesajda gösterdiğim linkte noscript kurunca videolar açılmıyor hocalar başka bi çözüm önerisi olan var mı?
-----------------------------hoca no scrpitde videonun üstüne gelip tıkylayıp izin ver dersen açılır
noscript senden izinsiz birşey yapmaz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------ilk mesajda gösterdiğim linkte noscript kurunca videolar açılmıyor hocalar başka bi çözüm önerisi olan var mı?
-----------------------------hoca no scrpitde videonun üstüne gelip tıkylayıp izin ver dersen açılır
noscript senden izinsiz birşey yapmaz
-----------------------------efendi çocuğa benziyomuş :D Ben opera kullanıyorum böyle bir sıkıntı yok