folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder Otomatik Email Gonderme Programi - Para Kazanma Olanagi

Otomatik Email Gonderme Programi - Para Kazanma Olanagi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar,

Belki icinizde bileniniz vardir ben kenarda bir is kurdum ve amazon.com gibi sitelerde gida urunleri satiyorum. Bu islemleri yaparken bazi sorunlarla karsilasiyorum ve bunlardan birisi feedback (urun alanlarin servislerim hakkinda bilgi vermeleri). Neyse ilk baslarda Feedback forager diye bir program kullaniyordum ancak bu programin yayimcisi programi kaldirdi. Su an adam akilli bir program yok ortada. 

Benim sormak istedigim, icinizde bu programi crackleye bilecek birisi varmi? Elbette hizmetlerinin karsili icin bir ucret olucaktir. Programin linki burda, http://www.easy-share.com/1912282010/Feedback%20Forager.exe

Eger crakleye bilen yoksa boyle bir program yazmak isteyen olabilirmi. Bu programa ihtiyaci olan cok kisi var. Eger yazmak isteyen varsa onlarla ortak olup piyasaya bu urunu satmak isterim. Piyasasini iyi biliyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

bi vps al email servislerini kurup mail çak

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------

IP adresleri blackliste düşer, hotmail'a filan mail göndermekten bahsetmiyorum bile.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Firex yapar ama vakti varsa.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

IP adresleri blackliste düşer, hotmail'a filan mail göndermekten bahsetmiyorum bile.

hiç bir şeycik olmaz can kardeşim. SPF kayıtlarını yeter ki doğru dürüst yapsın.

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

sorun maili atmak degil onu her kisiye ugun olarak duzenlemek. Benim elimde database var ordan satis tarihine gore, kisinin ismi ve verdigi siparisi belli semada gerekli yerlere gelicek sekilde ayarlayip o kisinin emailine gondericek bir program lazim. 

Amac bu isi yapmak icin harcanan zamani en kisaya indirmek. Gunde yaklasik 50 ye yakin siparis aliyorum. Bukadar maili elimle duzenlemek cok zaman alicak birsey. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

öncelikle ip'nin tanesi 75 krş. sunucu sahibi ile konuştuğumuz taktirde iplerimizi yenileyebiliriz. Bunun dışında iplerin blackliste düşmemesi için yapıcağımız belli başlı kurallar var;

1. yolladığımız mailleri alt kısmına reklam içerdiğini ve doğucak herhangi bir rahatsızlıktan dolayı e-mail adresinin silinebileceğine dair bir yazı yazılması

2. banlandıgın taktirde kenlini haklı poziyona sokman için bazı kurallar var onları yerine getirmeye çalışman gerek.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    programı baska yere upload edermisin? Mediafire falan olabilir. site deli ettide :)

=)
Toplam Hit: 3017 Toplam Mesaj: 8