Otomatik Form Doldurma Prosu Yapabilecek
-
hacılar bir directory sitesinin link ekleme kısmını otomatik dolduracak program yaptırmak istiyorum, çok kapsamlı degil basit bişey, aynı mozilladaki formfill gibi ama exe istiyorum, detayları pm den atıcam.
Dil falan farketmez
-
roboform isini görmüyor mu ?
-
Firefox'ta bu eklenti vardı biraz kurcalayınca anlaşılan basit bi şeydi aha da link:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4775/
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
roboform isini görmüyor mu ?
-----------------------------hacım roboform indirdim biir türlü kullanamadım :S
autofill eklentisi hoşuma gitti ama arıza verdi bi kac yerde bunalttı belki program yazdırırsam güzel olur düşündüm
-
sürekli aynı bilgilerimi gircek :| yoksa listen falan var onlarımı giricek?
-
oldwolf bunu yazdı:
Firefox'ta bu eklenti vardı biraz kurcalayınca anlaşıan basit bi şeydi aha da link:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4775/
-----------------------------bunu kullanıyordum, sonra nedense sapıttı, sürekli alternatif sec muhabbeti yapıyor, degerler karıstı birbirine :(
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------olay şu :)
Title
Description
Url
Yoruname
Your email
Captcha
Yukardaki boslukları programa kaydedicem , bir liste vericem o kendisi dolduracak sadece sırayla captcha girmek benim olucak, o kadar,
-
syklops bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
Title
Description
Url
Yoruname
Your email
Captcha
Yukardaki boslukları programa kaydedicem , bir liste vericem o kendisi dolduracak sadece sırayla captcha girmek benim olucak, o kadar,
-----------------------------kafandaki fiyatıda söyle detaylara geçelim istersen (:
-
cosmic bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
Title
Description
Url
Yoruname
Your email
Captcha
-----------------------------kafandaki fiyatıda söyle detaylara geçelim istersen (:
-----------------------------garibanım, yeni mezun makine mühendisi :) iş bakıyorum, bos kalmaktansa kafamdaki projeleri yapmaya calsııyorum, piyasayı bilmiyorum, o yüzden sen bişey söyle bütceme ayarlaması yapabilecek miyim bakayım :)
-
syklops bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
Title
Description
Url
Yoruname
Your email
Captcha
-----------------------------garibanım, yeni mezun makine mühendisi :) iş bakıyorum, bos kalmaktansa kafamdaki projeleri yapmaya calsııyorum, piyasayı bilmiyorum, o yüzden sen bişey söyle bütceme ayarlaması yapabilecek miyim bakayım :)
-----------------------------sen detayları yolla pm den bide gönlünden ne koparsa söyle bişi yapalım sonra (: