Otomatik Hedef Alan Nerf Silahı
-
adamın projesi hoşuma gitti. bu işlerden pek anlamam ama baya bi iş var gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=0b1APorlbUA
forumda da bu işlerle uğraşan müridlerimiz var diye konuyu açmak istedim
-
bayılıyorum böyle işlere , bir de eski paslı zippo bıçak vs alıp restorasyon yapıyorlar ya uf sabah aksam izlemelik :) Bi murid böyle bi sayfa açsa da desteklesek :)
-
PlayForFree bunu yazdı
bayılıyorum böyle işlere , bir de eski paslı zippo bıçak vs alıp restorasyon yapıyorlar ya uf sabah aksam izlemelik :) Bi murid böyle bi sayfa açsa da desteklesek :)
Restorasyon videoları bombadır, gün boyu izlediğim zamanlar oldu, gün boyu derken monitörün birinde açıp, diğerinde işlerimi yapardım.
birde bakır rengi boru dirsek vana kullanarak ev eşyası yapanlar var, süper bişey...
-
2009'da İsrail'li bir firma sınır güvenliği için geliştirdiği silahları tanıtıyordu. Sınıra kuruyorsun, kuş uçmuyor :) Muhtemelen adamlar o teknolojiyi şuanda, düşman-dost ayırma modu falan ekleyip iyice geliştirmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam bizim Aselsa da bu tip bir aletle uğraşıyordu.
Adamlar mobilize hale de getirmişler.
https://www.youtube.com/watch?v=7HR4LQT7PTI
Şimdi baktım bir çok ülke drona enteğe etmiş, bizim aselsan'ın sitesinde de var dronlu modellerle ilgili bilgiler.
ComputerWolf tarafından 22/Nis/20 16:38 tarihinde düzenlenmiştir
