folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Otomatik Hedef Alan Nerf Silahı

Otomatik Hedef Alan Nerf Silahı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

adamın projesi hoşuma gitti. bu işlerden pek anlamam ama baya bi iş var gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=0b1APorlbUA

forumda da bu işlerle uğraşan müridlerimiz var diye konuyu açmak istedim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bayılıyorum böyle işlere , bir de eski paslı zippo bıçak vs alıp restorasyon yapıyorlar ya uf sabah aksam izlemelik :) Bi murid böyle bi sayfa açsa da desteklesek :)

profesyonel kahveci?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı

bayılıyorum böyle işlere , bir de eski paslı zippo bıçak vs alıp restorasyon yapıyorlar ya uf sabah aksam izlemelik :) Bi murid böyle bi sayfa açsa da desteklesek :)

Restorasyon videoları bombadır, gün boyu izlediğim zamanlar oldu, gün boyu derken monitörün birinde açıp, diğerinde işlerimi yapardım.

birde bakır rengi boru dirsek vana kullanarak ev eşyası yapanlar var, süper bişey...

Yaşa, Öl...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2009'da İsrail'li bir firma sınır güvenliği için geliştirdiği silahları tanıtıyordu.  Sınıra kuruyorsun, kuş uçmuyor :) Muhtemelen adamlar o teknolojiyi şuanda, düşman-dost ayırma modu falan ekleyip iyice geliştirmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam bizim Aselsa da bu tip bir aletle uğraşıyordu.

Adamlar mobilize hale de getirmişler.

https://www.youtube.com/watch?v=7HR4LQT7PTI

Şimdi baktım bir çok ülke drona enteğe etmiş, bizim aselsan'ın sitesinde de var dronlu modellerle ilgili bilgiler.

ComputerWolf tarafından 22/Nis/20 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1347 Toplam Mesaj: 4
rasberry pi