Otomatik İndirici Programlar Hususunda(Sorun)
-
Sabaha yakın zamandan beri, Free Rapid Programım Erişim Engellendi Mesajı vermeye başladı indirmeler Durdu, acaba Rapidshare bir Yolunu bulduda Programın indirmesini engellemeyemi başladı, Konu hakkında bilgisi olan varmı...?
Bu Sorunu nasıl aşacaz Yardımcı olunursa çok sevinecem... O Programla her istediğimi Rahatlıkla indiriyordum.
-
Edit: free rapid.
-
FreeRapidDownloader 0.8 Versiyon... Bununla yüzlerce partı iki gün gibi bir hafta gibi zamanlarda bilgisayar açık bırakılarak zahmetsizce indirebiliyor, istediğim set, Film yada Dizi Serisine sahip olabiliyordum... :(
-
cryptload kullansan olmaz mı? alternatif olarak söylüyorum
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
cryptload kullansan olmaz mı? alternatif olarak söylüyorum
-----------------------------Bilmemki Peki bir onu deniyim, Programımdan memnundum ama. Teşekkürler.
-
Geçici bir sorun olabilir abicim. Program sahibinden kaynaklanan bir sorun olabilir yani.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Geçici bir sorun olabilir abicim. Program sahibinden kaynaklanan bir sorun olabilir yani.
-----------------------------Doğru dedin, Programda varmış bir sorun ama, RootB Kardeşimin Önerdiği Program Önceki Programımdan Daha nefis, Bundan sonra Onu kullanacam. Sorun Çözüldü İndirmeler eskisinden daha iyi başladı.... Teşekkür ederim.
Sorun Çözüldü.
-
Hojam jdownloaderi tawsiye ederim, cryptloaddan da saglam bence.
-
gVeR bunu yazdı:
Hojam jdownloaderi tawsiye ederim, cryptloaddan da saglam bence.
-----------------------------Hmmm bak sen nelerde biliyomuşsunuz, Tamam onuda Denerim, Tavsiyen için Teşekkürler.
-
jdownloader modeme otomatik resette atabiliyor