Otomatik Konu Güncelleyici
-
Başka bir forumdan birisi kodlamış parayla satıyor ve kırılması imkansız diye baya bi iddaalı konuşmuş. 1 dk lık bir uğraş sonucu programı sınırsız kullanıma açtım. Umarım burdan birilerinin işine yarar. Açıkçası ben program çalışıyormu denemedim(gerek duymadım). Sadece crack islemi gerceklestirdim. vBulletin içinmiş.
Buda (o) forumdan konunun alıntısı:
Nedir Bu Oto Konu Güncelleyici ?
- Siz Programa Konunun Linkini Girin. ( Program Max 5 Tane Konu Girilebilecek Şekilde Dizayn Edilmiştir. )
- Süreyi Belirleyin.
- Mesajınızı Yazın.
Ve Programı Başlatın.
+ Programa Eklediğiniz Bilgiler Doğrultusunda Konunuz Sürekli Güncel Kalır.
+ Programın Mesaj Kısmında Anlık Değiştirmeler Yapabilirsiniz.
+ Programın Hata & Bugları Tamamen Kapatılmıştır.
+ Sisteminiz Çok Yoruldugunda Size Mesaj İLe Bilgilendirir. ( ÖRN : Sisteminiz Çok Yoruldu. KapatmaK İster Misiniz ? [ EVET ] - [ HAYIR ]
Kaynak: /*/*SANSÜR/*/*
+ Lisans Satın Aldıgınızda Menüden Güncelleme Yapabilirsiniz. ( Demo Sürümünde Güncelleme Mevcut Değildir. )
+ Lisans Eklendi. Aşağıda Vermiş OLdugumuz Link Demo Sürümüdür.
Demo Sürümde Her Bilgisayar Sadece 10 Kere Kullanabilir.. ( Kalan Kullanım Hakkınızı Programda Görebilirsiniz. )
| ÖNEMLİ | : Programa Konu Linki Girip Onaylamadan Önce, Mutlaka İnternet Explorer İLe Programa Eklediğiniz Sitelere Giriş Yapın. Özellikle Belirtiyorum. "BENİ HATIRLA" Seçeneğini MUTLAKA İŞARETLEYİN. ( Program , Mozilla - Google Chrome - Opera DESTEKLEMEZ )
Link : /*/*SANSÜR/*/*
Ücret ; Vodafone TL Yada Paypal : 20 TL ( Ömür Boyu Lisans )---------------------------------------------------------------------------------------------
Sınırlama olmayan Cracked halini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://www.speedyshare.com/files/26948670/guncelleyici_cracked.rar
Buda programdan bir resim:
-
Eğer bu dandik şeyi parayla satıyorsa, tebrikler hocam
-
1 yaşıma daha girdim
-
adamlar resmen sikmeye çalışıyorlar :S
-
daha neler görecegiz acaba.. bunu parayla satıp cracklenemez diyen adam, cracklendigini görse kendini camdan atar heralde.
piyasa ne adamlara kalmıs.
-

100 TL beyler...
edit: Lisans satın alınca güncelleme oluyomuşmuş. Daha programa icon koymayan adam inet nesnesimi kullanacak amk.
-
sadece ben anlamadim galiba ne ise yaradigini
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
daha neler görecegiz acaba.. bunu parayla satıp cracklenemez diyen adam, cracklendigini görse kendini camdan atar heralde.
piyasa ne adamlara kalmıs.
-----------------------------Cracklendiğini görünce; crackli halini kullanan yazmış olduğum trojanı yer tarzında bir palavra attı ve gece gece iyi güldürdü beni :))
1 haftalık emeğimiş.. VB bilmeyen biri googlede webbrowser nesnesini kullanmak diye araştırsa max 10dk da hazırlar bu tarz bişi.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
sadece ben anlamadim galiba ne ise yaradigini
-----------------------------Seni yalnız bırakmıcam...
-
vbposter denilen bir yazılım daha önce üyelik alınıp kayıtların yapıldığı sitelere konu acıyor yada acılmış konun varsa altına güncelleme yapıyor 50 ayrı sitedeki 50 ayrı konuyu güncelliyor yani bakalım calısıp calısmadığına bide :)