folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomatik Vites Yağ Değişimi

Otomatik Vites Yağ Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Iyi akşamlar otomatik vites yağ değişimi yaptiran varmi aramizda servislerde tam bilmiyor birisi yapin diyor biri ömürlük diyor kitapçıktada birsey yazmıyor 

aracım  focus 2012  1.6 benzinli 26.000 km'de degistirmeye gerek var mi

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Sürmeye devam et. Değisime gerek yok. 60.000 km oldugunda haber ver.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen şanzımanda sıkıntı yoksa gerek yok kesinlikle yaptırma 60.000 de yaptır en erken

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Eyvallah muritler sağolun

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Eğer bahsettiğim şanzuman yağı ise yağ değişimine gerek yok azalıp vitesler geçerken sallamaya başladığında arabayı yağ ve selenoid değişimi yaparsın ya da 60.000-70.000 km arasında kendin değişimini ister değiştirtirsin.

Ama ancak motor yağ değişimi ise tam sentetik ise 15.000km veya 1 yıl yarı sentetik ise 10.000km veya 1 yıl içinde önce hangisi dolarsa değiştirmen gerekir. Aynı zamanda aracın yağ, yakıt, hava ve polen filtre değişimleride motor yağ değişimlerinde tavsiye edilir.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

Eğer bahsettiğim şanzuman yağı ise yağ değişimine gerek yok azalıp vitesler geçerken sallamaya başladığında arabayı yağ ve selenoid değişimi yaparsın ya da 60.000-70.000 km arasında kendin değişimini ister değiştirtirsin.

Ama ancak motor yağ değişimi ise tam sentetik ise 15.000km veya 1 yıl yarı sentetik ise 10.000km veya 1 yıl içinde önce hangisi dolarsa değiştirmen gerekir. Aynı zamanda aracın yağ, yakıt, hava ve polen filtre değişimleride motor yağ değişimlerinde tavsiye edilir.

Şanzıman yağıni merak ediyordum hocam kimse net bilgi bilmiyor onun için her servis farkli konuşuyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Şanzıman yağıni merak ediyordum hocam kimse net bilgi bilmiyor onun için her servis farkli konuşuyor

En kesin bilgiyi https://owner.ford.com/tools/account/how-tos/owner-manuals.html bu adrese girip kayıt yap ve arabana uygun olan klavuzu indirip bakman olacaktır. Her marka ve model araç tesliminde verdiği kullanım klavuzlarında bakım periyotları ve bakımda yapılması (değişmesi, onarılması veya kontrol edilmesi) gereken parçaları detaylı olarak listeler.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Hocam bmw 3.16i compact oto wites war bende. Ağır bakımını yaptırdım. tüm yağlarını değiştirdim.işi bilen bi ustan war saolsun mis gibi yaptı arabayı.

değiştirebilirsin arabada ömürlük hiçbirşey yoktur

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 862 Toplam Mesaj: 8