folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Otomatik Yazı Düzeltme Programı?

Otomatik Yazı Düzeltme Programı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocalar selamlar bu iosda mesajlaşırken yanlış yazınca mesajların altını çizen program gibi bir program var mıdır bildiğiniz pc için ?

İngilizce mesela schol yazınca altını çizecek işte doğrusu school diye gösterecek falan.Aynı programı Rusça için arıyorum sadece.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi nerede yazarken kullanacaksın onu da söylesen. Skype mı, facebook messenger mı, google hangouts mu yoksa word de yazı yazaken mi?

PC demişsin de hangi işletim sistemi olucak linux mu, windows mu, macos mu ?

Messenger uygulamaları için ve windows pc de hesabını pidgin e bağlayıp pidgin içerisindeki spellcheck eklentisini kullanabilirsin. Word için falan zaten kendi bünyesinde spellcheck aracı mevcut.

torpedo_XL tarafından 09/Ara/14 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi nerede yazarken kullanacaksın onu da söylesen. Skype mı, facebook messenger mı, google hangouts mu yoksa word de yazı yazaken mi?

PC demişsin de hangi işletim sistemi olucak linux mu, windows mu, macos mu ?

Messenger uygulamaları için ve windows pc de hesabını pidgin e bağlayıp pidgin içerisindeki spellcheck eklentisini kullanabilirsin. Word için falan zaten kendi bünyesinde spellcheck aracı mevcut.

abi istediğim programı açınca heryerde çalışsın yani facebook,skype msn falan heryerde çalışsın.Win 8.1 kullanıyorum.

O pidginle daha önce denedimde pek kullanışlı değil.

Toplam Hit: 618 Toplam Mesaj: 3