Otomatik Yazı Düzeltme Programı?
-
Hocalar selamlar bu iosda mesajlaşırken yanlış yazınca mesajların altını çizen program gibi bir program var mıdır bildiğiniz pc için ?
İngilizce mesela schol yazınca altını çizecek işte doğrusu school diye gösterecek falan.Aynı programı Rusça için arıyorum sadece.
-
Abi nerede yazarken kullanacaksın onu da söylesen. Skype mı, facebook messenger mı, google hangouts mu yoksa word de yazı yazaken mi?
PC demişsin de hangi işletim sistemi olucak linux mu, windows mu, macos mu ?
Messenger uygulamaları için ve windows pc de hesabını pidgin e bağlayıp pidgin içerisindeki spellcheck eklentisini kullanabilirsin. Word için falan zaten kendi bünyesinde spellcheck aracı mevcut.
torpedo_XL tarafından 09/Ara/14 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Abi nerede yazarken kullanacaksın onu da söylesen. Skype mı, facebook messenger mı, google hangouts mu yoksa word de yazı yazaken mi?
PC demişsin de hangi işletim sistemi olucak linux mu, windows mu, macos mu ?
Messenger uygulamaları için ve windows pc de hesabını pidgin e bağlayıp pidgin içerisindeki spellcheck eklentisini kullanabilirsin. Word için falan zaten kendi bünyesinde spellcheck aracı mevcut.
abi istediğim programı açınca heryerde çalışsın yani facebook,skype msn falan heryerde çalışsın.Win 8.1 kullanıyorum.
O pidginle daha önce denedimde pek kullanışlı değil.