Otomobilden Anlayanlar
-
Arkadaşlar şehiriçi kullanımı için uno almayı düşünüyorum az yakması beni cezbediyor birde 97-98 modeli 7-8 bin liraya alınır sanırım
Fiat Uno kullanan varsa yorum yapabilirmi birde maksimum 8 binliraya böyle az yakan bir araç önerebilirmisiniz
şimdiden teşekkürler..
-
1000-1500 lira daha koy twingo al, daha az yakar (hatta çok az yakıyor arkadaşta vardı ne kadar az yaktığını biliyorum) daha seri, iç hacmi daha geniş, kocaman sunroofu var, daha güvenli, e daha güzel :D
şimdi ilanlara baktım 97-98 model tertemiz twingolar 6200 tlden başlıyo, 8-9 bin liraya 99-2000 model iyi durumda bi tanesini alabilirsin.
napıcan unoyu, biraz araştırırsan o paralara vw polo bile alabiliyosun hem de hazır lpgli :) = http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-spor-model-polo-lpgli-46655129/detay/
-
hocam paliolarada baktım onlarda hoş özellikle belirteyimki benim için yakmaması çok önemli az yakmalı yani öğrenci adamız biz :)
-
afrasiab bunu yazdı:
-----------------------------
hocam paliolarada baktım onlarda hoş özellikle belirteyimki benim için yakmaması çok önemli az yakmalı yani öğrenci adamız biz :)
-----------------------------yakmasın diyosan twingo diyorum başka da bişey demiyorum :)
-
Bu tigrayı niye kimse beğenmiyo. 8bin tl civarı. Az yakar diyolar hemde spor araba öğrenci işi. Bi kötü yanı varsa söleyin bende bilim.
-
aziz2724 bunu yazdı:
Bu tigrayı niye kimse beğenmiyo. 8bin tl civarı. Az yakar diyolar hemde spor araba öğrenci işi. Bi kötü yanı varsa söleyin bende bilim.
-----------------------------tigra travesti arabası diye nam salmıştır dostum.
-
flassy bunu yazdı:
aziz2724 bunu yazdı:
-----------------------------tigra travesti arabası diye nam salmıştır dostum.
------------------------------evet travesti arabası derler.tigra, megane coupe falan hep böyle anılır
sığmak mümkün değildir direksiyon kucağında gibi sürersin, park ederken dur lan arabanın burnunu görim diye başını öne biraz eğdin mi cama çarparsın,
arka koltuklara oturmak zaten işkence
bi de ikinci el piyasası çok ölü aldın mı elinde kalır.
-
O fiyat aralığında genç işi en mantıklı seçim twingo olur