Oturum Sorsun Ama Şifresiz Girsin
-
müridler
oturumumda şifre olmıyacak ama pc 'yi actığım zaman bana oturumumu sorcak ben tıklayınca gircek şifresiz olarak...
yani oturumu kapat dediğin zaman tekrar tıklayınca giriyo ya onun gibi olcak nasıl yapabilirim ?
google amcadan bişeyler sordum çalıstıra control userpasswords2 yazınca cıkan yerleri karıstır dedi ama olmadı gibi olduda acılırken bi kere
şifre hatası veriyo o hataya ok diyip tıklaman gerekiyo buda bende kıllık yaratıyo.
bunu istememin amacı pc daha hızlı yüklenio :| ,, normalde masaüstü geliyo yandan windowsun pıt şeyi cıkana kadar msn - internet felan gelmiyo buda 2 dakkayı felan buluyo oturumlu yapınca nedense cat diye hersey geliyor.
-
denetim masası kullanıcı hesapları hesap oluştur hesap ismi yaz şifreyi boş bırak tamamdır
ya bunu istiyorsun yada başka bişi :D
-
eve gidince deniicem öyleyse intihar sebebi :)
-
En basitinden misafir hesabını aktif et :)
-
once sifre koy sifreli oturumu ac, ikinci acisinda sifreyi kaldir
birde kullanici ayarlarinda kullanici menusu secme ekranini aktif et diye bi secenek vardi ama yerini su an hatirlamiyorum
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------once sifre koy sifreli oturumu ac, ikinci acisinda sifreyi kaldir
birde kullanici ayarlarinda kullanici menusu secme ekranini aktif et diye bi secenek vardi ama yerini su an hatirlamiyorum
-----------------------------istediğin şeyin açıklaması tam olarak budur..
-
hortlatıcam ama :D kıl oldum ya..
şimdi ben bunun tam tersini istiyorum bendede oturumu soruo sifresiz ve enter'a basınca girio
ama ben direk hic bisey sormadan masaüstü gelsin istiorum onu nasıl yapcez acaba ?