Ötv İndirimi
-
arkadaşlar malum ötv indirimi arabada bitti. benim iki gün önce 21 e sordupum araba bugun 24 acaba bu arabaların buyuk bi kısmını firma satmış gibi gösterip milletede eski tarihli arabayı verebilir mi. oyle ya dün den bugune üç bin oynadı. belkide bu hareketlilik ondandır.
-
öncelikle sıfır araba satıcıları bu ötv indirimi kullandılar kendi lehlerine.ötv indirimi getirildi fakat bu seferde satıcılar araba fiyatlarında arttırım uyguladılar bunu kendileride söylüyorlar pek değişen birşey olmadı.şimdi yine arttı olan biz alıcılara oluyor satıcılara gün doğuyor.dediğin olaya gelirsekte biz tanıdığa araba alacaktık 0 ve sedan modeli baktığımız hiçbir yerde bulamadık kalmadı dediler bilmem ne yaptılar ne zaman ötv kalktı o gün sabahı aradılar bi karışıklık olmuş arabalarımız hazır diye anlam veremiyoruz.emperyalizmin sonuçları
-
ötv indirimi artarak devam ediyor bittiği yok
-
abi benim internette araba ilanım vardı iki aydır satılmayan arabayı bugun 20 kişi aradı ben vermedim. 13 e alınmayan clio 16750 ilanlı şu an. bi anda herşey fırladı. anlamadığım otvden once 16 etmiyordu ki bizim araba
-
şimdi şöyle ilk başlarda ötv %37 idi devlet ötv yi indirdi ve %18 e çekti şuan ise %27 civarından hesaplanıyor motor hacmine görede değişiyor diye biliyorum
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5