folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ötv İndirimini Nasıl Buluyorsunuz?

Ötv İndirimini Nasıl Buluyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

son yapılan otomobilde ötv muhabbeti , 

2. el piyasasını vurdu.

piyasanın tüketim ihtiyacı ulan ufak harcamalara ihtiyac duyulurken , piyasadan para iyice otomotive kaydırılarak bunalım getirir diye düşünüyorum. ben hükümet olsaydım çifticiye bir kereye mahsus doğrudan gelir desteğine ilave getirir. esnafa kefilsiz  3000 tl  1 yıl ödemesiz düşük faizli kredi verirdim. piyasanın kişisel tüketime ihtiyacı var. araç fiyat düşüklüğü sadece bu sektörü canlandırır. başka bir işe yaramaz. tekstilciler,harfiyatcılar ,esnaf ,çiftci son kozlarını oynuyorlar durum iyi değil.

peki sizce bu karar nasıl?

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

1. Böyle konulara hasta olmaya başladım,

2. Bence güzel oldu büyük markaların iflas etmesinden iyidir,

3. 2. el piyasası krizden sonra canlanır.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Helal sana şakirr abi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Ötv indirimi 3 süreyle sınırlı.  3 ay sonra herşey eskisi gibi olucak. Ve aslında vurulan pek bişey yok. Sıfır arac satan yerlerin elinde nedense şuanda  araç bulmak bi hayli zor. Adamlar arabaları ellerinde 3 ay bekletmekten yanalar.  Ve bu sürenin sonunda stoklardan arabalar çıkmaya başlayacak önce az tutulan renkler, kahverengi, yeşil vs vs ...  Bu 3 aylik zarar bu şekilde telafi edilecek.  Sıfır araç piyasasası şuan sadece tatilde , Ötv indirimine gelirsek eğer amacına ulaşacağını sanmıyorum... 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    ötv indirimi ithal girdi malların çok olduğu sektöre yapıldığı için ithalat artar. onlara göre piyasa canlanıcakmış...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

bugun bursada oto pazarındaydık 2.elde hiçbir fiyat oynaması yoktu piyasa aynen devam.. aslında 11.000 tl ye düşmüşken sıfır açarlar 2.el de baya düşmesi lazımdı ama asıl kriz seçimden sonra diye düşünüyorum o zaman fiyatlar 2.el de de düşebilir.. 

tabi bu kime yarar ? ya 2.el alacak olana (parası olanlar) ve şuan olduğu gibi sıfır alacaklara ve bayilere...

ee asıl ezilen krizin asıl vurduğu garibanlara faydası ne? bi zkim faydası yok.. kıyak yine zenginlere yapıldı :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    Son ağaç yandığında, son ırmak kirlendiğinde ve son balık öldüğünde; herkes paranın yenmeyeceğini anlayacak! 

Ayrıca çok şekersin :)
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 7