Outlet Giyim Mağazası İçin Yardım.. Özellikle Bu İşle Uğraşanlar..
-
En çok duyduğum yer Merter. Kaliteli markaların defolu olanlarını toptan alabileceğim çok çok ucuz yollu toptan satış yerleri arıyorum. Aslında giyim mağazası açmayı düşünüyorum ama sermaye fazla olmadığı için riske atmak istemiyorum kendimi. Daha önce pek bir deneyimim olmadı. Bu yüzden biraz fikre ihtiyacım var. Yaratıcı ve daha az riskli iş fikirlerine her zaman açığım :)
-
merter'den al ürünleri hocam ev de topla güzelce fotolarını çek , gittigidiyordan dükkan açıp ekle sonrada facebooktan sayfa acıp orayada koy yürür gibi :)
-
gitti gidiyor'un %10 kesintisi mahvediyor adamı hocam :) olabilir denenir ordan da ama bana merterden bu ürünleri alan bilen var mı bi konuşmam gerek durduk yere 600 km gidip merterde gezmeyim akşama kadar :)
-
hocam merter piyasası eskisi gibi değil işler çok karıştı , tekstilcilik benim baba mesleği olduğundan tanıştığım insanlardan dolayı çat pat ortamım ve ürün bilgim olduğundan bir kaç arkadaşla kovalıyorduk bu işi merter,osmanbey,laleli,aksaray piyasası işi bilene çok tatlıdır , mesela geçen sene merter'de levis ve adidas ürünleri parça başı 2.5-3 TL ye aldık ( tshirt) toptanda fiyatını 7 8 TL'den sakarya izmir ve ankaraya verdik,ürünler orjinaldi ama levis ve adidas sahteleride sık sık bulunan ve orjinalleride zaten sik gibi bi kalıp ve kumaştan yapıldığı için perakende satışta problem yaratacak ürünler o yüzden toplu satışı daha kar'lıydı , ecko unltd'i bilen bilir , özel tasarım ürünler yapıyorlar ama ihracat fazlacısı merter esnafı siklermi a.q toptan'da 4.5 TL ki pahalı .. bunuda gittigidiyor'da entel bir kullanıcı adı ile 60 dan 70 den itele .. bu sene pek göz atmadım ama kışın kendime elbise almak için gittiğimde bu piyasanın yavaş yavaş yalan olduğuna şahit oldum,benim bu işi yapmak isteyen arkadaşlara şöyle bir önerim var ki en karlısıda budur , özellikle satmak istediğiniz bir ürün var ise orta ölçekli bir tekstil'e konfeksiyon'a gidin malı gösterip fiyat alın ve numune isteyin size verilen tarihte gidin numunenize bakın , sermayeniz var ise büyük oynayın , hazır giyim'de kafayı çalıştıran zarar etmez,yada istanbuldayım ürün yaptırmak istiyorum çevrem yok uğraşamam vs diyorsanız bu işi tane başı fiyat üzerinden bende üstlenebilirim.
-
Lemuria bunu yazdı
hocam merter piyasası eskisi gibi değil işler çok karıştı , tekstilcilik benim baba mesleği olduğundan tanıştığım insanlardan dolayı çat pat ortamım ve ürün bilgim olduğundan bir kaç arkadaşla kovalıyorduk bu işi merter,osmanbey,laleli,aksaray piyasası işi bilene çok tatlıdır , mesela geçen sene merter'de levis ve adidas ürünleri parça başı 2.5-3 TL ye aldık ( tshirt) toptanda fiyatını 7 8 TL'den sakarya izmir ve ankaraya verdik,ürünler orjinaldi ama levis ve adidas sahteleride sık sık bulunan ve orjinalleride zaten sik gibi bi kalıp ve kumaştan yapıldığı için perakende satışta problem yaratacak ürünler o yüzden toplu satışı daha kar'lıydı , ecko unltd'i bilen bilir , özel tasarım ürünler yapıyorlar ama ihracat fazlacısı merter esnafı siklermi a.q toptan'da 4.5 TL ki pahalı .. bunuda gittigidiyor'da entel bir kullanıcı adı ile 60 dan 70 den itele .. bu sene pek göz atmadım ama kışın kendime elbise almak için gittiğimde bu piyasanın yavaş yavaş yalan olduğuna şahit oldum,benim bu işi yapmak isteyen arkadaşlara şöyle bir önerim var ki en karlısıda budur , özellikle satmak istediğiniz bir ürün var ise orta ölçekli bir tekstil'e konfeksiyon'a gidin malı gösterip fiyat alın ve numune isteyin size verilen tarihte gidin numunenize bakın , sermayeniz var ise büyük oynayın , hazır giyim'de kafayı çalıştıran zarar etmez,yada istanbuldayım ürün yaptırmak istiyorum çevrem yok uğraşamam vs diyorsanız bu işi tane başı fiyat üzerinden bende üstlenebilirim.
Hocam dediğin iş çok mantıklı geldi fakat sıfırdan bu işe gireceğimiz için bi kaç ürün yaptırıp satamayız, çeşitliliği sağlayıp işi oturtup daha sonra ekstra olarak bu işi yapmamız lazım. 3-5 çeşit yaptırsak da bi işe yaramaz. Bizim hızlı bir şekilde çeşitliliği sağlayıp mağazadan satışa başlamamız gerek önce. Yaşadığım şehir internet alışverişine uzak bir şehir. Malı tezgahta görüp alır.
Bir adamla tanışmıştım başka bi şehirde. Zara mavi vs markaların defolu ürünlerini dükkanı pazara çevirmiş bayanlara 15-20 tl den satıyordu 2 güne bir kamyonla mal getiriyordu. Bana bu işi dallandırıp budaklandırmadan tedarik edebilecek sayısı 3-5 i geçmeyecek tedarikçiler lazım.
-
Bende gedikpaşa ayakkabıcısıyım nerde o eski işler..
-
yunusdogan bunu yazdı
Bende gedikpaşa ayakkabıcısıyım nerde o eski işler..
Hocam ayakkabıda işler nasıl, outletlerini bulabilir miyim merter'de ucuz yollu, kâr getirecek türde.