Outlook 2003 Kurallar Ve Uyarılar 10 Puanlık Uzman Sorusu.
-
Outlook ta tanımladığımız kurallar artmaya başladıkça bir müddet sonra yeni bir kural daha girmeye çalıştığınızda outlook hata vererek kural depo klasörü dolu boşaltn gibi saçma bir hata veriyor.
Bunun için bir çözüm yada regeditten bir değer/ayar bileniniz var mıdır?
-
hocam
regedit hkey_current_user\sofware\microsoft\office\11.0\outlook\security altında outlooksecuretempfolder var
ordaki klasör ismini deiştir hocam c:\asd filan yap c yede asd die bi klasör aç tamamdır olmazsa klasörü paylaşıma açıp izinde ver tamamdır
-
standartta 32 k lık bi sınır var bunu aşmak için scriptler var ama bulamadım
çözüm için bi arştırma yaptım İso nun bahsettiğinin gelişmişi ve bi kaç alternatif daha mevcut inceleyebilirsin
-
hunterim o kadar kurali nasil sisirebildin :)
her eposta icin ayri role mu olusturdun
benim basimada baska bir konu takilmisti.
bu psd dosylarin gb boyutu 2gb i asinca uyari veriyordu simdi oyle bi uyari vermiyor. ne oldu avea gibi sinirlari kaldirdilarmi ne ?
-
Herhangi bir yol katedemedim.
Under'ım kurallar şişmek zorunda intra dan gelenler,exchange,portal,gshdsl, metro derken mecbur şişiyor.
Hepsine ayrı kural tanımlamak zorundayız..
Yok olmadı..
-
http://support.microsoft.com/kb/886616/tr şunu bir incele istersen. Geçici bir Çözüm gibi gözüküyor.
-
Underzero office xp de oluşturulan pst dosyalarının boyutu 2 gb. Tam emin olmamakla birlikte 2003 de 20 gb, 2007 de sınır yok diye biliyorum.
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
Underzero office xp de oluşturulan pst dosyalarının boyutu 2 gb. Tam emin olmamakla birlikte 2003 de 20 gb, 2007 de sınır yok diye biliyorum.
-----------------------------onu sinirsiz yapanin ben beynine limon SIKAYIM,
40 gb i astigi zaman pst uctugu zaman o pst yi kurtarmak icin kac gun bekleyecek acaba,
8 gb lik olani bozulmustu ne ugrastirmisti onarana kadar
-
İbne microsoft
Outlook free express de kural limiti yok
Paralısında var.
Birde çözümü yok.
Ah ulaaann..