Outlook 2010 Sorunu
-
Arkadaşlar Pc'ye dün format attım, diğer programları yükledikten sonra sıra office 2010'a geldi.
Gelmez olaydı lanet olası.
2 gündür outlook'u kullanımıyorum. Açmaya çalıştığımda " Microsoft Outlook Başlatılamıyor. Outlook penceresi açılamıyor " diye uyaır veriyor.
Denemediğim yöntem kalmadı, Format attım, office'yi kaldırıp kurdum. Office 2007 kurdum çalıştı, 2010'a yükseltiyorum, outlook yine açılmıyor. İşler birikti yardımcı olun arkadaşlar.
Tşk.ler
-
başlat->çalıştır
Outlook.exe /resetnavpane komutunu çalıştır.
olmaz ise pst dosyasinda sorun olabilir. aşağıdaki linkten fix var. onu kullanabilirsin.
-
444 bunu yazdı
başlat->çalıştır
Outlook.exe /resetnavpane komutunu çalıştır.
olmaz ise pst dosyasinda sorun olabilir. aşağıdaki linkten fix var. onu kullanabilirsin.
Kardeş o komut işe yaramıyor, komutu uyguladığımda office'yi açmaya çalışıyor, açarkende ayar felan yapıyor, ayar bittiğinde pc reset istiyor, reset te işe yaramıyor.
Alttaki fik ne demek ?
-
nasil ayar yapiyor anlamadim, e-mail ayarini falan yaptin degil mi? mevcut .pst dosyan arızalı olabilir, denetim masasi > posta kismindan yeni pst dosyasi olustur, varsayilan yap. sorun .pst dosyasinda mi yoksa, email eklentilerinden mi?
fix aşağıdaki adresten indir, belki işe yarar.
http://go.microsoft.com/?linkid=9742688
-
Aynı ayarlarla office 2007 outlook çalışıyor, eposta alıp veriyor, fakat 2010'a yükselttiğimde, açmak için tıklıyorum, windows sürücü modeli yazan bir kutu çıkıyor bişeyler yapıyor, reset istiyor
-
office yükselttiysen eğer. Tamamen sil. Üstüne kur. Yükseltme işlemi yapma. Denetim masası posta (mail) bölümünde varolan profilini sil baştan kurulum yap.