Outlook 2013 Lazım
-
iyi aksamlar
outlook 2013 lazım
bilgisayara daha önce office 2013 kurulmuş ama outlook kurulmamış
outlook 2013 full olarak indirebilecegim biyer yada elinde olan var mı
-
officeyi kurduğun exeyi tekrar çalıştır. costumize de ordan saqdece outlooku seç hacı.
yok aga ben anlamam diyosun yarına upload edebilirim. yanlzı unuturum hatırlatman gerek :)
-
outlook yerine windowslive öneririm hocam outlook tan çok daha hızlı çalışıyor
-
hayır arkadaşlar daha önceden kurulmuş outlook olmadan yüklemişler cd yada yükleme dosyası yok o yüzden yazdım sadece outlook 2013 olsa yeterli olur
@Mycity windowslive i bi deneyim kendi maillerimizide kullanabiliyomuyuz outlook gibi yani deneme@deneme.com gibi mail alıp mail gönderme işlemleri
sahinka tarafından 19/Şub/15 01:09 tarihinde düzenlenmiştir -
düzenleme: arkadaşın konusuna gelirsek ayrı bi dosya olarak yok yerli torrent sitelerinde bolca var office2013
biraz konu dışı olacak ama @mit.tc mailim var bunu outlook a nasıl bağlayacağım. Mailime normalde hotmail üzerinden erişim yapıyorum.(manuel kurulum yapılacak)
Sonunda çözdüm:
Hesap ekle dedikten sonra
-elle kurulum veya ek sunucu türleri seçilir
-pop ve ya imap seçilir
-gelen ekrandan imap seçilir ve,
-gelen ekrandaki tüm boşluklar doldurulur (ad soyad dahil)
- Diğer ayarlar
-Gelen sunucu sekmesindeki, kimlik doğrulaması kısmına "tik"
-Gelişmiş sekmesi altındaki bilgilerde aşadakiler yardımıyla doldurulur (giden portu 25 bende işe yaramadı ama sonradan 587 denediğimde oldu)
-tamam diyip kapatınıyor o ekran sonrasında ileriye basarak denetim gerçekleştirip hesabı ekliyoruz
-
Gelen (IMAP) Sunucu
-
Server address: imap-mail.outlook.com
-
Port: 993
-
Encrypted Connection: SSL
-
-
Giden (SMTP) Sunucu
-
Server address: smtp-mail.outlook.com
-
Port: 25 (or 587 if 25 is blocked)
-
Authentication: Yes
-
Encrypted Connection: TLS
-
-
User name: Your email address
-
Password: Your password
-
-
sahinka bunu yazdı
hayır arkadaşlar daha önceden kurulmuş outlook olmadan yüklemişler cd yada yükleme dosyası yok o yüzden yazdım sadece outlook 2013 olsa yeterli olur
@Mycity windowslive i bi deneyim kendi maillerimizide kullanabiliyomuyuz outlook gibi yani deneme@deneme.com gibi mail alıp mail gönderme işlemleri
ewt kullanabiliyorsun hocam