Outlook Express Ve Hotmail
-
ben hotmail adresimi outlookta kullanamazmıyım. bunun için eski üye olunması gerekiyor bende eski üyeyim ama hotmail ne kadar eski üyelere bu hizmeti veriyor bilgisi olan varmı
-
eski üyelikle alakası yok, windows live geçtikten sonra artık outlookta bakamıyoz hotmail maillerine
-
hııı her şekilde olmuyor galiba. birde bişi söylicem. narkozmrt@domain.com gibi bir adres açtım diyelim outlookta kullanacam bunun ayarlarını nasıl yapıcam mesela neye göre yapacam bilen varmı gmailde otomatik yapılıyor kendi domainlerimizde nasıl olacak bilen varmı.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
hııı her şekilde olmuyor galiba. birde bişi söylicem. narkozmrt@domain.com gibi bir adres açtım diyelim outlookta kullanacam bunun ayarlarını nasıl yapıcam mesela neye göre yapacam bilen varmı gmailde otomatik yapılıyor kendi domainlerimizde nasıl olacak bilen varmı.
-----------------------------gelen mail sunucusu ve giden mail sunucusu girceksin. (standart olarak > mail.domain.com şeklinde.) güvenlik sertifikası kullanmıosan ssh sertifikasını kapatcaksın. mail portlarını girceksin. cpanel den mail hesabını actıktan sonra mail programına mail adresin ve şifreni girceksin. :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------gelen mail sunucusu ve giden mail sunucusu girceksin. (standart olarak > mail.domain.com şeklinde.) güvenlik sertifikası kullanmıosan ssh sertifikasını kapatcaksın. mail portlarını girceksin. cpanel den mail hesabını actıktan sonra mail programına mail adresin ve şifreni girceksin. :)
-----------------------------mail portlarını girecezde bunları nerden neye göre öğrenecez kardeşş onu bilmiyorum...
-
narkozMRT bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------mail portlarını girecezde bunları nerden neye göre öğrenecez kardeşş onu bilmiyorum...
-----------------------------hocam onun standartı 25 smtp portu ama değişikse cpanelden mail hesabı actıktan sonra öğrenebiliyosun. program olarakta thunderbird tavsiye ederim. sade basit güzel bişe :D
-
thunderbird in türkçe dil desteği varmı acaba ...
-
narkozMRT bunu yazdı:
thunderbird in türkçe dil desteği varmı acaba ...
-----------------------------evet var.
-
linkide verseydin kardeş ;9