Outlook Hesap Eşitleme Ayarları
-
Merhaba Arkadaşlar
Outlook üzerine hotmail hesabımı kurdum eşitledim sorun olmadı. Outlooktan mail sildiğim yada okudu olarak işaretleme rağmen hotmail.com sitesine girdiğimde orada aynı mail okunmamış olarak duruyor sildiğim mailler silinmemiş oluyor.Outlookta siliyorum oysaki.
Bir yerde birşey okuduğumda yada sildiğimde iki yerdede aynı olması için ne yapmam gerekli ?
Nasıl yapmalıyım acaba ?
-
yamulmuyosam imap protokolünü seçmen gerekiyor.
edit:
http://pchelp.ricmedia.com/setup-outlook-access-hotmail-account-imap/
Hybris tarafından 10/Ara/14 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Hybris bunu yazdı
yamulmuyosam imap protokolünü seçmen gerekiyor.
edit:
http://pchelp.ricmedia.com/setup-outlook-access-hotmail-account-imap/
hocam imap olarak kurduğumda mail hatası verdi aynısını yaptım oysaki.
-
döküman güncel hocam görünüyor geçen ay olumlu yorum almış. kaçırdığın bir nokta olabilir.
okundu olarak işaretlediğin mailin hotmaile yansıması için imap gerekli. pop3 ile de mail sunucudan silinir.
pop3 kullanarak maili sildiğinde outlook maili silinenler klasöründe bir süre saklıyor ondan sonra sunucudan siliyor.
o süreyi ayarlamak için;
-
Hybris bunu yazdı
döküman güncel hocam görünüyor geçen ay olumlu yorum almış. kaçırdığın bir nokta olabilir.
okundu olarak işaretlediğin mailin hotmaile yansıması için imap gerekli. pop3 ile de mail sunucudan silinir.
pop3 kullanarak maili sildiğinde outlook maili silinenler klasöründe bir süre saklıyor ondan sonra sunucudan siliyor.
o süreyi ayarlamak için;
oluyorda şöyle bir hata veriyor hepsini aynı yaptım 2 kere denedim hocam
'......@hotmail.com için abone olunan klasörler eşitleniyor.' görevi bir hata bildirdi (0x800CCCDE) : 'Outlook, ...........@hotmail.com için abone olunan klasörleri eşitleyemiyor. Hata: Beklenmeyen bir iç hata oluştu. İstemcinizi yeniden başlatmanız önerilir. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, sunucu yöneticinize veya Internet servis sağlayıcınıza (ISS) başvurun.'
-
o zaman imap i boşver. yine pop3 ile çalıştır. son gönderdiğim linkten sunucudan silinme süresini ayarla.
okunan mailler hotmaile yansımaz sadece.
-
Imap portu ve ssl sertifika isaretlemeyi unutma.
-
Hybris bunu yazdı
o zaman imap i boşver. yine pop3 ile çalıştır. son gönderdiğim linkten sunucudan silinme süresini ayarla.
okunan mailler hotmaile yansımaz sadece.
teşekürler hocam imap olarak kurdum artık hata sorununu çözcem telefondan filanda bakıorum aynı mailleri okumak istemiorum bir daha :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Imap portu ve ssl sertifika isaretlemeyi unutma.
hocam yaptım oldu ama bu seferde şöle bir sorun var klasörler arasında gezinirken çok bekletiyor. neden olabilir çözemedim bi ya