Outlook Web App

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba;

Daha önce bi kaç yerde denk gelmiştim bugün bir daha denk geldim sorayım dedim;

https://eposta.egm.gov.tr/owa/auth/logon.aspx?replaceCurrent=1&url=https://eposta.egm.gov.tr/owa/

bu şekilde kendi kurduğumuz sitelere webmail şeklinde kurabilir miyiz? Kurabiliyorsak nasıl kurarız ücretli midir ücretliyse ücreti nedir? Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

pek detaylı bilgi vermemiş üstad yahu, sadece office365 olması lazım diyor, ee onu alınca oluyor mu nasıl oluyor.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Office 365 entegre veya sisteme Exchange kurulu olması gerek

Office 365 in kişi bazında ücreti var exchange de aynı şekil ama kişi sayısı 50-60 hatta 100 değilse ve şirket değilsen hiç gerek yok exchange server kurmak yönetmek ve lisansı çok külfetli

SeRDaR tarafından 14/Oca/15 12:42 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Peki web mail için posta subdomaini ile kurabileceğim roundcube haricinde güzel bi arayüz varmı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Exchange hacı bu. 

Bende Outlook roundcube veya horde arasında bir Sync connector ariyorum. Sadece adres defterlerini senkron etse yeter :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Exchange hacı bu. 

Bende Outlook roundcube veya horde arasında bir Sync connector ariyorum. Sadece adres defterlerini senkron etse yeter :) 

Konuyu piç etmeyim Var olan konudan devam edin lütfen :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pardon bayım :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1880 Toplam Mesaj: 10