Outlook Yardım Edecek Biri Lazım.
-
İyi günler, Outlook yedek aldım bilgisayara format attım. Tekrar aldığım dosyayı yüklüyorum ama olmuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba yardım edebileek biri var mı ?
-
4eye bunu yazdı
İyi günler, Outlook yedek aldım bilgisayara format attım. Tekrar aldığım dosyayı yüklüyorum ama olmuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba yardım edebileek biri var mı ?
Outlook hangi sürümü kullanıyorsun?
Ek olarak yedeği nasıl aldın ve nasıl yüklemeye çalışıyorsun.
Mesela ben,
C:\Users\bilgisayarismi\Documents\Outlook Dosyaları klasörü içerisindeki domain@mail.com.pst yada ahmetmehmet.pst seklinde bulunan dosyayı yedekleyip, outlook a yeni hesap tanıtırken veri dosyası olarak eski dosyamı gösteriyorum ve kullanıyorum..
-
Yedek alma : http://www.youtube.com/watch?v=5tZoe7ySmbA
Geri Yükleme : http://www.youtube.com/watch?v=nUbuYMjA2IIBu şekilde aldım hocam. 265 KB dosya var elimde. Geri yüklüyorum ama tık yok.
-
boş outlook dosya boyutu 265 kb yani yedek almamışsın.
-
_CD_ bunu yazdı
Hadi ya .s geri ala bilme ihtimalim yok mu hicbir sekilde ? İsim@tahribat.com tarzi birsey kendi sitesinin e.mail adresi
-
4eye bunu yazdı_CD_ bunu yazdı
Hadi ya .s geri ala bilme ihtimalim yok mu hicbir sekilde ? İsim@tahribat.com tarzi birsey kendi sitesinin e.mail adresi
olmaz olurmu sunucu kendi üzerinde tutuyordur. kurulumu yap mailler geri gelmesi lazım.
-
siyahbereli bunu yazdı4eye bunu yazdı_CD_ bunu yazdı
olmaz olurmu sunucu kendi üzerinde tutuyordur. kurulumu yap mailler geri gelmesi lazım.
seçeneklerde bir sekme var yedeğini sunucuda tut diye normalde işaretli gelir eğer o işaretliyse mail server üzerinde yedeği vardır.
-
_CD_ bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı4eye bunu yazdı_CD_ bunu yazdı
seçeneklerde bir sekme var yedeğini sunucuda tut diye normalde işaretli gelir eğer o işaretliyse mail server üzerinde yedeği vardır.

İşaretlediğim yerde ayar yapılmış ise mailler gelir..
Tabi bende 14 gün olarak ayarlı.