Övün Ve Gurur Duy Yarattığın Şaheserinle !
-
Senin elini tuttuğumda fark ettim hayatın bana ne kadar cömert davrandığını..
Benim olduğun gün mutluluğun asıl anlamını öğrendim…
Sahta gülücüklerle dolu hayatımı bol kahkahalı bir yaşama dönüştürdün..
Bütün cümlelerime aitlik eki kazandıran sendin hayatın acımasız yollarında..
Durdurak demeden her şeyimi değiştirdin ;
Ben ki ; Matematikte vasıfsız eleman..
Ben ki ; Coğrafyada Greenwich noktasıydım..
Artık değil..
Hayata gülen gözlerle bakan sevgisine sadık biri var karşında..
Övün ve gurur duy yarattığın şaheserinle.. -
edit : http://www.depresifkalem.com/gkmn/ovun-ve-gurur-duy-yarattigin-saheserinle/
Eleştirilerinizi bekliyorum..
$aygılar.. -
Yanlış olan bir yeri var sonradan anlaşılır : °Sahte gülücüklerle dolu hayarımı bol kahkahalı bir yaşama döndürdün...°.
Aslında kahkalı yaşantını sahte gülücüklerle doldurur hep.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlış olan bir yeri var sonradan anlaşılır : °Sahte gülücüklerle dolu hayarımı bol kahkahalı bir yaşama döndürdün...°.
Aslında kahkalı yaşantını sahte gülücüklerle doldurur hep.
Güzel yaklaşım :)
Değişir kişiden kişiye göre.. -
Aşkın , sevginin ve doğru insanın kişiye neler katabileceği gün gibi ortada..
Tebrikler güzel olmuş.
-
kisa, fakat guzel.
-
te$ekkür ederim.. Bu ara kısa yazıyorum kasıtlı olarak.. Az sözle çok şey anlatmanın peşindeyim.. Fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum.. Radikal bir karar alıp hep böle kısa öz yazılar yazabilirim :)
-
Övünç duy dersin bazen ama duymaz, duyamaz ve övünç duyulması gereken sensindir. Kulakları sağır eden ve duyulması gereken tek şeyin utanç olduğunu farkeder BİRİ.. İşte o an hissene düşen zaferi seyredersin...
Güzel çalışma olmuş ama sana hep dediğim gibi; sana ''Oldum'' demeyi yasaklıyorum. Dalından düşsende hep Can Erik gibi görmelisin kendini...
-
HannibALgan bunu yazdı:
Övünç duy dersin bazen ama duymaz, duyamaz ve övünç duyulması gereken sensindir. Kulakları sağır eden ve duyulması gereken tek şeyin utanç olduğunu farkeder BİRİ.. İşte o an hissene düşen zaferi seyredersin...
Güzel çalışma olmuş ama sana hep dediğim gibi; sana ''Oldum'' demeyi yasaklıyorum. Dalından düşsende hep Can Erik gibi görmelisin kendini...
Oldum demek olmamayı , daha çekirdeği sertleşmemiş eriğe benzer.. ve bilinir ki ; tad vermezz.. ;) :)
Eyvallah abi.