Owerclock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    arkadaşlar p4 2.4 işlemcim var net üzerinde bulduğum bilgilere göre bunu 3.4 yapabiliyormuşum benim sormak istediğim bunu kaldıracak fan ismi markası modeli sölerseniz sevinirim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kardes oc hobi icin yapilir...eger overclok icin 300 dolardan fazla masrafi gozden cikariyorsan hobi icin gel sana en ince ayrintisina kadar anlatayim ama elindeki var olanla oc yaparsan 2.4 ude yakarsin haberin olsun...saglam bir power(tagan 480 watt 150dolar)...saglam bir sogutma sistemi ya bakir tabanli zalman fanlarindan ki 80dolar civarinda yada sulu sogutma ki 250 dolar civarinda....sonra led li gostergeler kablolar saglam bir kasa ...500 dolara yine cikar hobi amacli yapacaksan yap gunumuzde 2.4 rahat isini gorur...ben amd 3700 u(2.2ghz-intel saat frekansiyla hesaplamayin intele gore 2.2 degil)...amd 3700(2.2 yi 3.4 de oc li calistiyorum sogutma kasa ve power tas gibi..birazda bilgi birazda sanatsal yetenek :) (oc bir sanattir)....yani eger paran varsa bu ise hobi olarak basla yoksa bence para biriktir daha yuksek seviyeli islemcilere bak....hazir 2.4 unden olma nicksiz bilir ne p4 3.0 lar yaktigimi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Archon
    Archon's avatar
    Erkek
    2.4 ü 3.4 yapabilmen için bırak fanı su soğutma bile yetersi kalır gibime geliyor bu kadar yüksek bir overclock için kompresör e ihtiyaç var arkadaşında dediği gibi bu durumda yeni işlemci alsan daha ucuza gelir o nedenle bu işi tutku haline getirenler den olmayacaksan standart bir fanla da overclock yapabilirsin bu ayarları nasıl yapacağını öğrenmek istiyorsan

http://www.overclock.net/

bu adresi ziyaret et bol miktarda bilgiye ulaşırsın ama ing olarak tabii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    saolun arkadaşlar anladım birazz ve vazgeçtim ben basit bişe sanmıştım sonra pc pc diye ağlamıyimm
Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 4