Oynadığım Oyunu Video Olarak Nasıl Kayıt Edebilirim
-
Merhaba arkadaşlar pc de oynadığım tüm oyunları video olarak nasıl kayıt edebilirim, bu oyunların içeriği gerek pc ye kurulmuş olsun gerekse rom oyunları olsun nasıl bir yol izlemem gerek,
-
çok var öyle program. frapsı tavsiye ederim. oyun içinde F7 ileyd, sanırım başlatııyon bitiriyon falan. güzeldi o . bi de blackberryin yazdığı var ama onda format değiştirmen gerekiyor.
-
Fraps full sürüm bi bak hocam :)
-
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=free-screen-recorder&lid=4801
Kaliteyi % 30 altına düşürdünmü video boyutundan çok tasarruf edion ama video kalitesi baya bi düşüyor
PC çok az kasar kayıt sırasında
-
Fraps programı saçmaladı arkadaşlar full ekran kayıt ettim saniyede 30 kare yakala dedim 1 dk video boyutu 1.68 gb oldu ayrıca kayıt sırasında makina çok kasıldı seside keserek kayıt etti, saniyede 60 kare kayıt et dedim bu seferde boyutu 3.54 gb çıkardı ama pek bi değişen olmadı,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Fraps programı saçmaladı arkadaşlar full ekran kayıt ettim saniyede 30 kare yakala dedim 1 dk video boyutu 1.68 gb oldu ayrıca kayıt sırasında makina çok kasıldı seside keserek kayıt etti, saniyede 60 kare kayıt et dedim bu seferde boyutu 3.54 gb çıkardı ama pek bi değişen olmadı,
-----------------------------hacı ayarlarını kurcukla. ben 2 3 dk çekiyodum 15 18 mb çıkıyodu. 640*480 felan dene olmadı 320 :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Fraps programı saçmaladı arkadaşlar full ekran kayıt ettim saniyede 30 kare yakala dedim 1 dk video boyutu 1.68 gb oldu ayrıca kayıt sırasında makina çok kasıldı seside keserek kayıt etti, saniyede 60 kare kayıt et dedim bu seferde boyutu 3.54 gb çıkardı ama pek bi değişen olmadı,
-----------------------------saniyede 24 kare denersen boyut düşecektir. Sen fps sayısını artturdıkca boyut buyur.
-
camtasia stduio dene