folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Oynadığım Oyunu Video Olarak Nasıl Kayıt Edebilirim

Oynadığım Oyunu Video Olarak Nasıl Kayıt Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar pc de oynadığım tüm oyunları video olarak nasıl kayıt edebilirim, bu oyunların içeriği gerek pc ye kurulmuş olsun gerekse rom oyunları olsun nasıl bir yol izlemem gerek,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Fraps full sürüm bi bak hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=free-screen-recorder&lid=4801

Kaliteyi % 30 altına düşürdünmü video boyutundan çok tasarruf edion ama video kalitesi baya bi düşüyor

PC çok az kasar kayıt sırasında

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fraps programı saçmaladı arkadaşlar full ekran kayıt ettim saniyede 30 kare yakala dedim 1 dk video boyutu 1.68 gb oldu ayrıca kayıt sırasında makina çok kasıldı seside keserek kayıt etti, saniyede 60 kare kayıt et dedim bu seferde boyutu 3.54 gb çıkardı ama pek bi değişen olmadı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Fraps programı saçmaladı arkadaşlar full ekran kayıt ettim saniyede 30 kare yakala dedim 1 dk video boyutu 1.68 gb oldu ayrıca kayıt sırasında makina çok kasıldı seside keserek kayıt etti, saniyede 60 kare kayıt et dedim bu seferde boyutu 3.54 gb çıkardı ama pek bi değişen olmadı,

hacı ayarlarını kurcukla. ben 2 3 dk çekiyodum 15 18 mb çıkıyodu. 640*480 felan dene olmadı 320 :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

saniyede 24 kare denersen boyut düşecektir. Sen fps sayısını artturdıkca boyut buyur.

İpimle kuşağım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

camtasia stduio dene

Living Death
Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 8