Oynamanızı Tavsiye Ederim
-
slm hacılar "nemesis of the roman empire" diye bir oyun strateji oyunu oynamanızı tavsiye ederim açlık war te yerleri falan adamları sewiyeleri çok sarıyoo yaniii adamlara mağaralara girip özel güçler falan alabiliyosunn
-
down linki var mı
-
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
down linki var mı
-----------------------------hacı wala yok ya pardon
-
the battle for wesnoth var oda güzel .
-
Empire Earth 1 den sonra çıkan hiç bi strateji oyununu beğenmedim ee1 devam :) Bu arada konunun cep telefonuyla ne ilgisi var
-
fatX bunu yazdı:
Empire Earth 1 den sonra çıkan hiç bi strateji oyununu beğenmedim ee1 devam :) Bu arada konunun cep telefonuyla ne ilgisi var
-----------------------------hocam sen hele bi oynaa gerçekten süper bi oyunn
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------hocam wesnoth cep telefonu oyunu değil; açık kaynak kodlu win, mac os, linux 'un çoğu sürümleri, iphone gibi işletim sistemleri için desteği olan %99 türkçe devasa strateji oyunu .
indirmek isteyenler; http://www.wesnoth.org/
Download Wesnoth bölümünden istediği işletim sistemine uygun olan versiyonunu indirebilir, şuan son sürüm 1.8.6 .
üstelik online oynama seçeneğide mevcut, server kurup arkadaşlarınızla kapışabilirsiniz .
ek olarak; Battle for Wesnoth (Wesnoth için savaş) az sayıdaki başarılı Özgür/Açık kaynak oyunlardan biridir. Oyun geliştirilirken mümkün olan en yüksek pazar payına ulaşmaktan ziyade -başkalarının da aynı ağız tadına sahip olabileceği umularak- yaratıcıları için olabildiğince zevkli ve eğlenceli bir oyun yapmak esas alınmıştır. Bu yaklaşım içinde herkesin ağız tadına uyamayacak ama bazı insanların da başında yüzlerce saat geçirebilecek kadar hastası olacağı benzersiz bir oyunun yaratılabildiği bir ortam hazırlamıştır .