Oysa Sen Ve Ben...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Bütün kusmuklarımdaki temalarım  yorulmuşluk mührü basarken.

Söylemlerimdeki her bir kelimemi gelişi güzel serpiştirdim arsız yalanlarıma

öznesel bütün olguları silerken, gizlisinde takılı kaldı yaşanmışlıklarım .

Hasat zamanı geçmiş, tarla içindeki korkuluk gibi  yersiz ve hissiz baka kalmak gibi bir şeydi hayata tutunma çabası , “bir şeydi” bütün bahçelerden  muaf  bırakılıp olumsuzluklar içinde kaybolmama neden  ve “bir şeydi” damarlarımda sinsice dolaşan, akıl odalarımı kilitleyen, adımlarıma zincir  vuran,

Ve son “bir şeydi” sessiz sedasız ölümlerimde iliklerime kadar ızdırapla acı çektiren.

Akıcı yoğunluktaki ölümlerin, kalıcı hissizliklerin ,  yapmacık ve aptal boş bakan gülüşlerin  her birinin bileşkesi bir yerlerimde eksi değerlerin doğrultusunda

hep ters orantıda ivme kazanırken ,

kazanıyorum sanırken kaybetmek demekmiş.

( Çöp konteynır larına atılmış bütün kalp kırıklıklarımın  bir koleksiyonu var, küçük kalp odalarımın duvarını süsleyen. )

Dengesiz denklemlerin tutarsızlığı ,   sağlamasında çıkan sonuçsuzluğun sonucundaki kırık not suçluluğunu   ve hala korkak çocuk yüreğinin kamburu var sırtımda.  İstisnaların kaideyi bozduğu zaman dolaylarında her bin yılda bir bebek  doğar, doğan her bebek lekeli  ölür.

( lekeliyim ama hala yaşıyorum )

Oysa sen…

Kırk gün kırk gece sür üflenmiş kavmin günahlarından kaçmak için kurban ettikleri  sevaplarındaki vicdan azabısın.

( Aslında sevap sandıkları günahlarının bir neticesisin. )

Oysa sen…

kaideyi bozan istisnalar zincirlemesindeki bebeğin  kaderindeki kirli lekesin.

Oysa sen…

Şizofren gecelerimdeki kalp sızım, beynimdeki tümör  ve  uykulu gecelerimdeki uykusuzluk hapımsın…

Sen

Kaderimin kanserli yanısın…

Oysa ben…

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hepsini okudum ama en çok hayata tutunma çabasını betimleyen cümle hoşuma gitti diğerlerindeki anlamı pekte yakalayamadım,yüreğine sağlık dostum.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

o yüzden derin konularda :\

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

oysa sen bir hiçsin.

Çünkü sen bütün anlamları çalıp,

ona yüklemişsin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

oysa sen bir hiçsin.

Çünkü sen bütün anlamları çalıp,

ona yüklemişsin.

-----------------------------

ikinci tekil şahıslarla işim olmadı üçüncüsünün varlığından bile  haberdar değildim. oysa ben ?

Toplam Hit: 1278 Toplam Mesaj: 5