Oyun Engelleme
-
Beyler ufak kuzenler evde terör estiriyorlar oyun için. sikimsonik bir allods oyunumudur nedir ders mers hak getire teyzemde baş edemiyor
Modemden bu oyunu engelleyim dedim ama modem dandik hg521 bi bok yapılmıyor
bu oyunu nasıl engelleriz bunlar anlamadan
modemden yada pc ye kurulacak deep freeze gibi saklanan ve tuş kombinasyonları ile açılan programklarda olabilir
-
comodo firewall yükleyip firewalı şifreleyip oyunu engelliyebilirsin yada host dosyasından oyunun bağlandığı adresleri locale yönlendirebilirsin
ReeX tarafından 17/Şub/13 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
moruk network olaylarından pek anlamam =)
locale yönlendirmek derken
-
DestinatioN bunu yazdı
moruk network olaylarından pek anlamam =)
locale yönlendirmek derken
host dosyası diye google da arayınca çıkar
oyunun IP adreslerini yazacaksın sonrada karşısına localhost yani oyun servere bağlanamadıgı için çalısmayacak.
Fakat ben böyle engellemelere karşıyım. Engel / yasak daha kötü sonuclar ortaya çıkarır , internet cafe deki bir turnuvanın 2. yarısına
katılmamı engelledikleri için uzun süre sorun yaşamışım ailem ile ki gerçekten çok hırslı bir günümdeydim (8.sınıf) deliye döndüm diyebilirim.
Çocugada öyle olsun istemem günde 1-2 saat girmesine izin verin bence.
-
C:\Windows\System32\drivers\etc
Bu dizine git hosts dosyasını notdefteriyle aç en sonuna
127.0.0.1 oyununipadresi
şeklinde ekle 127.0.0.1 olan kısma dokunma oyunun ipadresi yazan yere oyunun ip adresini bulup yaz ve kaydet
Oyunun ip adresini bulmak içinde tcpview programını aç oyunu çalıştır o sırada bağlandığı ipi bul program basit az kurcalarsan anlarsın zaten
-
host dosyasınuı bilyorumda youtube engelli oldugu zamanlardan :F
ayrıntılı anlattıgın için tesekkürlergünde 1- 2 saat demişsin oynasınlar die ama günde 1-2 dakika oyunadan ayrı kalıyorlar durum ciddi yani
@reex eyvallah hacım
DestinatioN tarafından 17/Şub/13 13:58 tarihinde düzenlenmiştir