Oyun Görüntüsü Yakalama Programı ( İstek )
-
Müridler forumda da araştırdım ancak çok tatmin edici sonuclar elde edemedim. Knight online videosu çekmek istiyorum bunun için bir program önerebilir misiniz ? Ortalama 5 dk lık bir video olacak ve süper ötesi kalite aramıyorum...
-
Camtasia Studio
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
Camtasia Studio
-----------------------------Cracklı bulabilir miyim :)
-
gamecam yada fraps dene??
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------camtasiayı indiriyorum eğer beğenmezsem bunları da denerim teşekkürler.
-
bloodmage bunu yazdı:
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------camtasiayı indiriyorum eğer beğenmezsem bunları da denerim teşekkürler.
-----------------------------yok Knight online oynayıpta gamecam ı bilmemen :D
-
Arkadaşlar allah rızası için cracklı bir program upload edebilir misiniz ? 20 tane program indirdim hepsinde truva atı buluyor virüs programı...
-
bloodmage bunu yazdı:
Arkadaşlar allah rızası için cracklı bir program upload edebilir misiniz ? 20 tane program indirdim hepsinde truva atı buluyor virüs programı...
-----------------------------Camtasia Studio 6.0.3 kur
serial :
NAME: tu nombre / your name
key: C2CCW-AMCC2-C7CCC-4KFNG-4R4D5 -
Fraps kullan.
http://hotfile.com/dl/108736643/1685c39/Frapsm.rar.html
Bi tane upload ettim senin için programı nereye kurarsan kaydettiğin şeyleri onun içindeki klasöre atar boyutları büyük olur sıkıştırılmadığından virtualdup gibi bi programla xvid e falan çevirsin.
-
Xfire kabul oluyorsa üstüne yoktur bilesin. Eğer olmuyorsa Fraps baya iş görür. Metin2de baya kullandım.
-
Menüde video çekme bölümü var zaten google dan knight codec die araştır yükledikten sonra istediğin zaman çekersin movie maker ile istediğin ayarı verirsin. Beceremem diosan fraps var