folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Hata Veriyor..... Neden?

Oyun Hata Veriyor..... Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antikor
    antikor's avatar
    Erkek

Şimdi abicim.. Ben "RC Cars" oyununu aldım.... Ama oyunu açınca.. İlk kısımlar normal geliyor.. yani video fln geliyor.. ama o kısım bitince(yada esc ye basınca-farketmez) şööle bi hata veriyor! ;

Hata penceresinin title:"Creat Games", sonra alt alta şööle yazıyor aşasında;

Hardware exception

Access violation

Exception address: 0x00000000

Arkadaşa verdim oyunu onda sorunsuz çalışmış.....

Sistemim XP. Bu arada emin deiğilim ama sorun windows yamalarından olabilir belki... Yani benim bütün critik vede bazı yamalar yüklü... verdiğim arkadaş yama yüklemiyormuş galiba.. ama sorun yamadaysada onları ayıklayamamki?.. yani hangisi sorunlu? hangisi değil? toptan sileyim desen oda olmaz..  internettende çözüm bulamadım,yada oyunun sitesinden... Çözümü olan varsa bi zahmet?? :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

şimdi böle bi sorunun yaptığın açıklamam imkansız gibi bişey..

Bu bir driver sorunu olabilir sistemden kaynaklanıor olabilir. Senin windowsundan olabilir dediğin gibi updatlerden olabilri başka bi oyundan kaynaklanıor olabilir. bu tip sorunlarda sisteme temiz bi format atılıp sadece driverların son versiyonları kurulmalı ve ondan sonra oyunun kurulup test edilmesi gereklidir..

Sana başımıza gelen bir sorun anlatiim. Bi internet cafe kurarken tüm oyunları çalıştırıorduk fakat counter çalımıordu... saatlerce uğraştır.. En sonunda sana hatayı sölüyüm..

Kt4av boardların o versiyonun içinden cıkan ses kartı driverı directX 7 ve üstü sürümlerilerinde counter oyuna ilk başladıktan sora esc yaptığında sistemi kitliordu.!!!!!

İŞte dediğim gibi milyon tane sebebi olabilir araştırmak lazım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antikor
    antikor's avatar
    Erkek

hmmmm...

yaw aslında ben birazda aynı sorunu yaşayan fln varssa fln diye şansımı deniyim dedim

Toplam Hit: 1855 Toplam Mesaj: 3